Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИС ДУПЕ: АМЕРИКА МИ ВЗЕ, НО И МИ ДАДЕ МНОГО

МИС ДУПЕ: АМЕРИКА МИ ВЗЕ, НО И МИ ДАДЕ МНОГО

Носителката на титлата „Мис Дупе“ Александра Станева се завърна от поредната си студентска бригада в Съединените щати. Пред Secret.bg тя сподели, че е имала намерение да остане отвъд Океана, но е осъзнала, че няма по-хубаво от това да си близо до семейството и родната храна.

„Накара ме да осъзная, че парите и луксът са нищо, когато си далеч от семейството, както и че е глупаво твоето лично щастие да зависи от някой друг. Аз си имам цели и мечти и си ги постигам сама. За мен не е важно дали имаш силикон и хиалурон, каква кола караш и колко ти е скъп часовникът, а това какъв си отвътре“, споделя пред медията ни миската.

5555653„Става ми мило, когато всички хора, които имаха възможността да ме опознаят това лято, ми благодариха, че имам добро сърце и плакаха, когато си тръгвах. Чувствата и емоциите от раздялата с тях са неописуеми, защото знам, че повечето едва ли ще ги видя отново. Приятно е, когато те оценяват и виждат доброто в теб. Отидох там сам сама и срещнах много хора, които станаха мои приятели и част от семейството ми“, разказва Станева.

Разстоянието обаче й е взело доста. „Научих се, че стойност има само човекът, който няма да се откаже от теб. Защото за раздялата ми с Роро от звезден патрул, всички ни мислеха за новата звездна двойка, но разстоянието си каза думата. Аз нямаше как да не замина и очевидно той нямаше как да остане с мен до края, тъй като повечето мъже се обръщат срещу теб или се отказват, когато стане трудно и той се оказа един от тях. Аз съм на мнение, че когато обичаш някого безрезервно, му прощаваш всичко, без значение колко много те е наранил и какви са обстоятелствата, защото никой не е безгрешен. Няма нужда да се изпитваме и да усложняваме ситуацията допълнително, вместо да оценяваме възможностите, които имаме, преди да сме ги загубили. Трябва винаги да намираме път един към друг, без значение пред какви предизвикателства се изправяме“, подчертава Александра.

Top