Вие сте тук
Начало > FAMOUS > МИСТЪР СОФИЯ ИСКА ДА Е КАТО БИЛ ГЕЙТС И КОКО ШАНЕЛ, НЕ ИСКА ВРЪЗКА

МИСТЪР СОФИЯ ИСКА ДА Е КАТО БИЛ ГЕЙТС И КОКО ШАНЕЛ, НЕ ИСКА ВРЪЗКА

Мистър София Ричард Величков изненада всички с последната си публикация, с която скочи срещу връзките. Той е на мнение, че предпочита да бъде сам, отколкото зле придружен.

Неведнъж в интервюта е казвал, че е сам и няма време да се разсейва с човек до себе си. Оказва се, че той не вижда подкрепата и позитивите в половинката си, а е черноглед на тема любов.

„Когато човек иска да гради нещо, било то кариера или друго гради, често се оказва, че връзката го спира. Дори и неволно, това се случва, а причините са безброй. Отпускаме се, не сме толкова съсредоточени в работата, пропускаме тренировките все по-често, за да прекарваме повече време с половинката, похапваме повече“, убеден е Ричард.

Като едно от най-разпознаваемите имена във фитнеса той не си представя, че заради гадже може да пропусне тренировка. По думите му кариерата е по-важна от всичко друго. „Едни от най-успешните хора в света са изградили “империи” сами, без партньор до себе си, сред които Бил Гейтс, Коко Шанел и Ал Пачино“, казва Величков, убеден, че той ще се нареди до някое от тези имена.

Top