Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КОЛКО БОНА ПРИБИРА ЗАХАРИ БАХАРОВ ОТ ЛОТАРИЯТА

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ КОЛКО БОНА ПРИБИРА ЗАХАРИ БАХАРОВ ОТ ЛОТАРИЯТА

Захари Бахаров се появи през седмицата в клип в подкрепа на Националната лотария, след като вицепремиерът Валери Симеонов поиска тя да бъде ограничена с доста рестриктивен закон. Актьорът от години е водещ на едноименното предаване по Нова телевизия, а според слуховете заплатата му е повече от атрактивна – 10 000 седмично, или 40 бона на месец.

Заради яростната защита на Лотарията, вълна от недоволство погна Захари Бахаров. Това накара брат му Явор да се застъпи доста грубо за него.

Актьорът е известен с пиперливия си език, но този път директно нападна свой познат за мнението му, публикувано в интернет.

Явор се заяде с мъжа, който заяви, че повече няма да следи изявите на Захари, тъй като се дискредитирал като лице на лотарийните билети. Брат му отсече в отговор, че повече няма да му дава да му прави френска любов, пише „Уикенд“.

Грубата размяна на реплики между двамата приключи с това, но мнозина обявиха реакцията на Бахаров като особено просташка. Той обаче застана зад тезата, че едва ли има човек, който да приема безстрастно обиди към член на семейството си, и се казани, че и занапред няма да мери приказките си.

Top