Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ГАДЖЕТО НА НОРА ШОПОВА

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ С КАКВО СЕ ЗАНИМАВА ГАДЖЕТО НА НОРА ШОПОВА

Студентска любов. Така може да бъде описана с две думи романтичната история на красивата синоптичка на Нова телевизия Нора Шопова и нейния възлюбен Траян Косев.

Моделката, която замести на екран Деси Банова, среща гаджето си в УНСС. Двамата завършват „Право“, но за разлика от Нора Траян продължава развитието си като адвокат и в момента е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас, занимаващи се с правни и бизнес услуги. Младият юрист вече е носител на множество престижни награди.

555565

На въпрос дали и тя някой ден се вижда президентша като предшественицата си Деси Банова, Нора отговаря: „Наистина мога да се омъжа за президент. Ако моята половинка реши да се кандидатира за такъв, според мен би бил страхотен държавен глава“, пише „България днес“.

Единствената българка, която два пъти е изгрявала на корицата на „Вог“, е категорична, че е намерила любовта в лицето на Траян и без неговата помощ и подкрепа не би могла да се справи в момента. Влюбената двойка обича да прекарва времето си сред природата и в компанията на приятели, далеч от светската суета.

ЕКСКЛУЗИВНО В SECRET.BG! МОДЕЛКА НАСЛЕДЯВА ДЕСИ БАНОВА В NOVA

Top