Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ С КОГО ЗАЖИВЯ ПРЕСЛАВА

НЕ Е ЗА ВЯРВАНЕ С КОГО ЗАЖИВЯ ПРЕСЛАВА

Фолкпевицата Преслава заживява с майка си. Леля Янка вече стяга куфарите и тръгва от Добрич, за да се нанесе в апартамента на дъщеря си в Пловдив.

Въпреки че е на 33 години и от десетилетие е самоятелна, чалгарката ще заживее отново под един покрив с майка си заради бременността си, за която има нужда от подкрепа от най-близката жена до себе си.

Преслава е в очакване на първото си дете от приятеля си Павел, като очакванията са бебето да е момче и да се появи на бял свят през юни. Фолкпевицата все още се справя сама вкъщи и продължава да ходи по участия. Изявите й обаче са силно разредени след Нова година, като пее предимно през седмицата, а през уикендите си почива.

С нарастването на коремчето й Преслава все по-трудно ще се справя сама и затова е потърсила помощта на майка си. Леля Янка с готовност напуска семейното жилище в Добрич, за да е по-близко до дъщеря си. Тя обещала, че ще готви, чисти и ще пазарува, а Петя, както е истинското име на певицата, не бивало да мисли за никакви битовизми. Бъдещата баба щяла да остане в Пловдив и след раждането на бебето, тъй като тогава грижите ще са двойни и дъщеря й ще има нужда от още по-голяма подкрепа. Леля Янка била категорична, че ще остане колкото време е необходимо, за да е пълноценна в помощта си.

В апартамента в Добрич ще остане бащата на Преслава – бай Кольо, който на спокойствие щял да се занимава с любимите си хобита. Той със сигурност щял да присъства на изписването на бебето, като засега се пази в тайна болницата, в която фолкпевицата ще ражда.

Баща на детето на Преслава е Павел, който е познат като бивш приятел на плеймейтките Златка Райкова и Мария Динева. Преслава криеше връзката си с него, но наскоро двамата се появиха заедно на публично събитие и всички съмнения бяха разсеяни. Добричлийката през последните години се беше отдала изцяло на работата и личния живот беше оставила на заден план. Сама признаваше, че попада на неподходящи мъже, но вероятно в Павел е видяла идеалния баща за първата й рожба. Здравенякът е неотлъчно до любимата си жена и дори влиза в ролята й на охранител, пише „България днес“.

В публичното пространство се появи информация, че Преслава ще излезе в майчинство само за 2-3 месеца и през есента отново ще е на сцената. Тя със сигурност пропуска лятото, когато родните фолкпевици заработват най-много пари с участията си по морските курорти. Това не притеснява певицата, тъй като през годините тя натрупа отлично състояние, твърдят близки до изпълнителката.

С решението да забременее е бил съгласен и продуцентът й Митко Пайнера, въпреки че осъзнавал, че ще претърпи сериозни финансови загуби от отсъствието на най-оборотната си служителка. Той великодушно дай благословията си Преслава да роди наследник, а работата й като певица можела да почака няколко месеца.

Top