Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЕЩО КОФТИ ИЗМЪЧВА НАУМ ШОПОВ

НЕЩО КОФТИ ИЗМЪЧВА НАУМ ШОПОВ

Под голям чехъл е звездата в „Откраднат живот“ Наум Шопов-младши. Екранният доктор Тасев е ревнуван адски много от годеницата си Теа, издават близки до двойката. Шопов, който плени сърцата на куп тийнейджърки с изявите си в лекарската драма, е командван здраво от приятелката си.

Красавицата не пуска Наум никъде сам, дори и когато той има ангажименти, свързани с работата му, пише „България Днес“.

По време на турнето на лекарския сериал в Пловдив младият актьор се появи с Теа. Той единствен бе взел половинката си от останалите артисти. Чаровната Теа не отлепи поглед от възлюбения си и строго следя дали не му шарят очичките към някоя апетитна мадама.

Теа знае, че годеникът й е голям симпатяга и куп жени точат лиги по него. Затова тя не му дава да има срещи с фенки, които да го съблазняват и да го подтикнат към грешни стъпки.

Двамата са заедно вече повече от 5 години. В началото на връзката им Теа постоянно го ревнувала и му звъни през час по телефона, докато не са заедно. Наум не смее да каже нищо на бъдещата си съпруга, тъй като много я обича и не може да живее без нея. Той се примирява, че е под чехъл, в името на любовта.

Top