Вие сте тук
Начало > FAMOUS > НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ С КАКВО КАМЕЛИЯ СРАВНИ ЦВЕТИН

НЯМА ДА ПОВЯРВАТЕ С КАКВО КАМЕЛИЯ СРАВНИ ЦВЕТИН

Може да е странно за много хора, че човек като мен може да е романтичен и напълно отдаден на един човек в любовта, но в живота, когато срещнеш сродна душа, нещата си стават. Така певицата Камелия коментира пред бТВ 20-годишната си връзка с любовта на живота си – Цветин.

 „Чувствам това като грижа за едно цвете – коментира Камелия. – От деца се познаваме с Цветин. А иначе сме заедно откакто той бе на 19, а аз – на 26 години. Истински се влюбих в него, след като се прибрах от Швейцария. Тогава той дори не бе ходил още в казармата, но сърцето ми бе напълно пленено. Знаех, че това е човекът. Преминах през всички клишета и отстоях тази любов“, споделя звездата.

„Чаках го, докато той бе в казармата. Цветин бе гвардеец и често ходех пред Президентството да го гледам. От далече, като видех кривите му крака, знаех, че е той“, смее се тя. Камелия заяви, че любимият й не обича светлината на прожекторите, заради което непрекъснато избягва известността.

За най-тежкия момент в живота си Камелия определи смъртта на баща си, когато вечерта, след погребението му, е трябвало да пее.  „Трябваше да подгрявам Лепа Брена. Не отказах, защото знаех, че за баща ми най-голямата радост бе да ме гледа на сцената. Заради това го направих и в негова памет“, разказва Камелия.

Top