Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОСЪДИХА ЗВЕЗДА ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ НА 4 ГОДИНИ ЗАТВОР

ОСЪДИХА ЗВЕЗДА ОТ ТУРСКИТЕ СЕРИАЛИ НА 4 ГОДИНИ ЗАТВОР

Чаатай Улусой и Гизем Караджа ще лежат в затвора 4 години и 2 месеца. Присъдата им беше издадена тези дни от турски магистрати. Актьорите са признати за виновни по обвинение от 2013-та година за притежаване и разпространение на наркотици. С дрогата те бяха заловени по времето, когато снимаха сериала „Пътят на Емир“.

Наказанието все още няма да влиза в сила, тъй като се чака по него да се произнесе и Върховният съд. Най-висшият орган на турската Темида обаче едва и ще го отмени, тъй като доказатествата, събрани в процеса на разследването, са безспорни.

Чаатай все още не е коментирал официално присъдата. Хора от обкръжението му пък твърдят, че звездата от „Кварталът на богатите“ е съсипан от решението на магистратите.

Пред своите приятели той споделил, че няма да издържи дълго в затвора. Разстроена е и приятелката му Дуйгу Саръшан. Красавицата плачела по цял ден, защото не можела да си представи да живее 4 години без любимия си мъж.

Това е вторият голям удар за Чаатай. По-рано през годината той разбра, че личният му счетоводител е източва банковите му сметки. Финансистът го е ощетил със значителна сума, съобщи през февруари турската преса, цитирана от седмичник.

ЯМАН ОТ „КВАРТАЛЪТ НА БОГАТИТЕ“ ВЗЕ ВАЖНО РЕШЕНИЕ

Top