Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОТВАРАЧКАТА САМА НАВРЪХ ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ

ОТВАРАЧКАТА САМА НАВРЪХ ДЕНЯ НА ВЛЮБЕНИТЕ

Отварачката няма да празнува с приятеля си – старозагорски бизнесмен, тъй като той е избрал утре вечер да бъде със семейството си. Уговорката между двамата е да се виждат единствено през почивните дни, а през седмицата Мария да си стои в София. Тъй като празникът на влюбените се пада в сряда, двамата ще се радват един на друг от разстояние.

Чалгарката много тежко приела новината, че ще е сама на 14 февруари, и затова решила да запълни празнината с много работа. Мара Отварачката е приела ангажимент утре вечер в популярна столична дискотека, където ще бъде в компанията на разгорещени студенти, но не и на възлюбения си.

След официалната си раздяла с младия милионер Християн Гущеров изпълнителката се лута в търсене на любовта и не може да се установи при един мъж. Мария дори правеше опити да се върне при бившия си съпруг, но той така и не се съгласи да я приеме обратно в живота и дома си, тъй като не беше съгласен с начина й на живот – обикаляне по дискотеки, разголвания пред непознати мъже и често отсъствие от вкъщи. Сега Мария може да живее точно по този начин, но няма при кого да остане за празника на влюбените. Затова и решила, че ако има много работа, няма да мисли за проблемите си в личния си живот.

Поведението на Отварачката изключително много напомня на признание на премиера Бойко Борисов, което направи преди години. „Нямам приятели, по празници си седя в Бояна сам като куче и гледам футбол“, призна министър-председателят, пише „България днес“.

„Мария едва ли гледа футбол, но в сряда вечерта може да й препоръчаме дербито в Шампионската лига „Реал“ (Мадрид) – ПСЖ. Там ще има красиви футболисти, може да си хареса някой от тях. А и точно след края на мача може да се насочи към участието си в дискотеката“, посъветваха я нейни почитатели, които забеляха, че на Свети Валентин Мичето няма да празнува, а ще е с микрофон в ръка.

Тъгата в настроението на Мария през последните дни се усеща от най-скорошните й публикации в социалните мрежи. Тя си пуска снимки, на които е без грим и изглежда сякаш гледа в нищото. Вероятно така изпълнителката намеква, че е тъжна, че няма да си има човек до себе си за Свети Валентин. „А и така като няма макиаж, едва ли много мъже ще се впечатлят от нея и ще искат да й пишат“, коментираха интернет потребители.

УЖАС! МАРИЯ ТРЪГНА КАТО СОФИ МАРИНОВА НА УЧАСТИЯ

Top