Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ОТВАРАЧКАТА ЗАБИ ПОРЕДЕН БОГАТАШ

ОТВАРАЧКАТА ЗАБИ ПОРЕДЕН БОГАТАШ

Певицата Мария отново е на крилете на любовта. Изпълнителката заби роден бизнесмен, който от дълги години живее в Англия. Връзката на Отварачката и богаташа е от няколко месеца и Мария я пази в пълна тайна. За нея знаят само най-близките хора до изпълнителката – майка й и щерка й Марая.

Чаровното миньонче не иска да разкрие името на новия си избраник, тъй като той не желае името му да се афишира в медиите. „До мен има нов мъж. Никога няма да го покажа“, призна наскоро чалгарката.

По наша информация гаджето на Мария е мастит бизнесмен, който управлява няколко фирми на Албиона. Въпросният мъж е доста по-възрастен от сладкото миньонче, но въпреки това е яко хлътнал по нея. Новият на Мария също е прясно разведен и иска колкото се може по-бързо да открие отново любовта.

През седмица Отварачката лети до Англия, за да прекарва време с новия си приятел. Само за последния месец Мария прекара повече от 10 дни на Острова, където се наслаждава на любовта с избраника си.

Мария е категорична, че е лудо влюбена в мъжа до нея. Тя вече е запознала семейството си с гаджето си и те го харесват изключително много, пише „България днес“.

„Научаваш се да обичаш отново, когато се влюбиш отново“, гласи последният статус на изпълнителката. След раздялата си с бизнесмена Християн Гущеров Мария имаше няколко кратки афери с богаташи, но нито една от тях не стана сериозна.

ОТВАРАЧКАТА ТЪПЧЕ ЩЕРКА СИ С БОКЛУЦИ

Top