Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПОП ПЕВИЦАТА ЦВЕТИ РАДОЙЧЕВА ПОКАЗА БЕБЕТО СИ (СНИМКА)

ПОП ПЕВИЦАТА ЦВЕТИ РАДОЙЧЕВА ПОКАЗА БЕБЕТО СИ (СНИМКА)

Само два месеца след появата на своята първородна дъщеричка Цвети е отново в публичното пространство. Малката принцеса се казва Ванеса и се роди на 29 август в Майчин дом. Цвети и таткото Емил са безкрайно щастливи от появата на своето съкровище.

Ангелогласната певица не направи почти никаква професионална пауза, тъй като влезе много бързо във форма и още на първия месец след раждането се върна на музикалната сцена и започна отново срещите със своите почитатели.

Сега в грижите за малката Ванеса изцяло помага майката на Цвети. Тя е поела с много любов и грижи своята внучка още от родилния дом. Красивата поп певица споделя че дъщеричката й е много емоционална, развита и енергична, има поглед пълен с любов и невероятно чаровна усмивка , която започна да показва още втория ден след появата си на бял свят. Още при първата им прегръдка е усетила силната й енергия, пълната и с обич душевност и щастието й, че са заедно.

„Майчинското чувство проговори веднага в мен и сега съм безкрайно щастлива, че това съкровище е избрали именно мен за негова майка. Обичам моята Ванеса безусловно, тя е моето малко аз и тепърва по между си ще изграждаме здрава и стабилна връзка между майка и дъщеря, връзка изпълнена с много любов, отдаденост, съпричастност и вяра една в друга“, споделя изпълнителката пред Secret.bg.

Top