Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ПРИКАЗКАТА НА НИКОЛ И ГРИШО НАБЛИЖАВА ФИНАЛА

ПРИКАЗКАТА НА НИКОЛ И ГРИШО НАБЛИЖАВА ФИНАЛА

Приказката между първата ни ракета Григор Димитров и световноизвестната певица Никол Шерцингер е пред своя край. Това твърди в публикация вестник „Сън“. Причината според изданието е, че и двамата са отдадени на своите кариери, пътуват постоянно и не могат да отделят време един на друг.

Докато Никол има безброй музикални участия и е ангажирана с новия сезон на „X Фактор Америка“, Димитров непрекъснато пътува за мачове. „Те са отдадени един на друг, но са изнервени, че единствената им истинска комуникация е по телефона“, споделя източник пред „Сън“.

Според вестника певицата сама намекнала за криза в личния си живот и за евентуална раздяла когато подхвърлила на колегите си уж невинната фраза: „В момента си търся съпруг“. Певицата се държала доста предизвикателно в шоуто и постоянно флиртува с участниците, които намира да симпатични. Така например участникът Къртис Джонс написал в Туитър: „Никол Шерци ми каза, че иска да се ожени за моя глас“.

Новината идва малко след като екзотичната изпълнителка сподели в телевизионно интервю, че ще се радва да има деца през следващите пет години. Тя призна също, че би искала да се омъжи един ден.

Top