Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УЖАС! РОДНИНА РАЗОРИ ХАЛИТ ЕРГЕНЧ

УЖАС! РОДНИНА РАЗОРИ ХАЛИТ ЕРГЕНЧ

Халит Ергенч се провали като инвеститор. Актьорът от сериалите „1001 нощи“ и „Великолепният век“ загуби над 1 милион долара, които беше вложил в бизнеса на своя племенник Азис Акгюлем.

В продължение на 5 години родственикът на екранния Онур се опитал да наложи в интернет социалната платформа „Pondr“. Идеята сайтът да се превърне в конкурент на фейсбук, инстаграм и туитър обаче така и не се осъществи. Дори финансовите инжекции на Ергенч не успяха да спасят начинанието.

Наскоро фирмата на Акгюлем изпадна във фалит. А заради обявяването й в несъстоятелност Халит трябваше да се прости с надеждата, че някой ден може да си върне поне част от инвестираните пари, пише турската преса, цитирана от „Уикенд“. Звездата от „Великолепният век“ не обвинявал племенника си за загубената сума. Артистът се сърдел само и единствено на себе си, задето вложил капиталите си в рисковано предприятие.

„Яд ме е, че постъпи лекомислено. По-добре да бях дарил средствата за благотворителност, вместо да ги хвърлям на вятъра“, тюхкал се той пред хората от приятелския си антураж.

В момента екранният Онур се радва на семейна идилия с партньорката си от „1001 нощи“ Бергюзар Корел, от която има син Али. Настоящият му брак е втори – първия сключил на млади години с някоя си Гизем. С бившата му съпруга, която е по-млада от него с 14 години, се развели по взаимно съгласие.

ШЕХЕРЕЗАДА ОТ „1001 НОЩИ“ НАПАДНА ФЕН

Top