Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЕРИАЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА! КРИСКО ПУСНА ТАРИФАТА НА КАПЧИКОВА

СЕРИАЛЪТ ПРОДЪЛЖАВА! КРИСКО ПУСНА ТАРИФАТА НА КАПЧИКОВА

Драмата между бившите гаджета Криско и плеймейтката Ася Капчикова набира все по-голяма дълбочина. След като Ася разкри, че хитмейкърът обича да се въргаля и в мъжки прегръдки, победителката в „Плеймейт“ разкри, че до дни ще излезе информация, че спи за пари.

Тя оповести, че неотдавна неизвестни хакери са атакували профила й в социалната мрежа и от нейно име са приели оферта за секс между нея и платежноспособен клиент. 25-годишната блондинка намекна, че поръчител на очернянето й е самият Криско.

Свидетели на отношенията между Ася и Криско, чиято връзка трая едва няколко месеца, разкриват пред „Уикенд”, че рап звездата е зарязал разкрепостената моделка именно заради достигналата до него публична софийска тайна, че гаджето му е ВИП компаньонка.

„Ася работи като момиче на повикване поне от 3-4 години. Преди да спечели еротичния конкурс „Мис Плеймейт”, тя се срещаше с мъже за по 500 лева на вечер. Ходеше само на адреси при заможни клиенти, предимно мъже от люлинския крими контингент. След това стана любовница на местния гангстер Гулията, който плати да спечели конкурса”, разказват накратко биографията на Ася Капчикова запознати с миналото й.

Ася се залюби с Криско в края на 2015 г. и се раздели с него броени месеци, след като се сдоби с короната на „Мис Плеймейт”. Пред свои приятели Криско неведнъж е признавал, че се е разделил с Ася, тъй като се сдобил с многобройни доказателства, че тя е компаньонка и обслужва мастити богаташи. Впоследствие блондинката участва в риалити шоу, което вдигна чувствително цената й.

„Още докато беше с Криско, тя се срещаше със Слави Трифонов, с един от собствениците на голям хранителен концерн и с още няколко богаташи. Знае се, че цената й за една нощ е 2000 лева и не подлежи на коментиране. Ася работи с две нейни приятелки – едната е Велислава, а другата е Нора. Те сами си намират клиенти и си ги прехвърлят една на друга”, свидетелства пред „Уикенд” дама с идентичен на Ася Капчикова занаят.

Top