Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИНЪТ НА МАЙКЪЛ ДЖОРДАН СЕ ЖЕНИ ЗА БЪЛГАРКА

СИНЪТ НА МАЙКЪЛ ДЖОРДАН СЕ ЖЕНИ ЗА БЪЛГАРКА

За сватба се стяга двуметровият гуру на баскетбола Майкъл Джордан. След броени месеци той ще стане български свекър, след като едрогърда наша красавица завъртя главата на големия му син Джефри.

Преди няколко седмици брюнетката с екзотична красота на име Радина е представила изгората си на родата, като го накарала да прелети океана и да разбере къде се намира България.

Джефри Майкъл Джордан бил силно впечатлен от сградата на Народния театър „Иван Вазов“ и за първи път публикували своя снимка с възлюбената си, позирайки пред фонтана, в личните си профили. След това обещал някой ден да доведе цялата фамилия Джордан на почивка у нас. Това може да се случи по-скоро, отколкото баскетболните фенове могат да си представят. Защото поводът за посещението в България е официален годеж като в приказките.

„Направил е на Радина предложение за брак и се е представил пред родителите й. Заедно са повече от година, като не се отделят един от друг“, разкриха пред „България Днес“ близки до щастливата нашенка.

Радина Анева заминава за САЩ с мечтата да се реализира там през 2015 година. Още в България тя се запалила по баскетбола и дори имала връзка с американски баскетболист, играл за българския отбор.
След като се разделят, тя заминава окончателно за Щатите, където започва живота си отначало, разказва самата тя. Само за година Радина се изкачва по стълбицата на успеха и след като е наета от „Туенти Сенчъри Фокс“ – медийния конгломерат на Рупърт Мърдок, е повишена до ръководител на звено.

Това е пореден удар за Радина, която вече била във връзка с Джефри. Той се отказа от баскетбола през 2012 година, когато напусна отбора на Университета във Флорида по „лични причини“.

В интервю синът на Майкъл Джордан споделя, че ще се фокусира върху живота си след баскетбола. През 2013 година, само две седмици преди рождения си ден, става част от компанията „Найк“, където е мениджър на сектор.

Пет години по-късно, отново седмица преди рождения си ден, той предлага брак на нашенката, която буквално му влязла под кожата. Тя приема и двамата се сгодяват.

„Изглеждат много влюбени. Той прави всичко за нея. Запознал я е с баща си, но Радина е много деликатна и прикрита относно отношенията им. Доскоро дори не споделяше кой е мъжът до нея“, разкриват още българските й приятели.

Top