Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СИНЪТ НА МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ ШОКИРА С ТОВА, КОЕТО НАПРАВИ (СНИМКА)

СИНЪТ НА МИЛКО КАЛАЙДЖИЕВ ШОКИРА С ТОВА, КОЕТО НАПРАВИ (СНИМКА)

Милко Калайджиев е популярен и обичан изпълнител, но и горд баща, който не може да скрие радостта от успеха на своите синове. В края на ноември се случиха две хубави събития в неговия живот, които му донесоха много положителни емоции.

Преди седмица в ефира на телевизия „Планета“ премиера направи новият видеоклип на една от емблематичните песни в неговия репертоар, „Пари без любов“. Синът на Бате Милко се включва в лентата с роля и въпреки, че се справя доста добре с актьорските задачи, той се готви да става архитект.

Малко известен факт е, че младежът рисува много добре и през ноември участва със свои картини в изложба в културния център на град Харманли под мотото „Изкуството – извор на емоция и копнеж“.

„Първата изложба на Антонио беше преди два месеца в Любимец, а след втората почти не останаха картини, които да занесем в къщи. Често-казано не очаквах такъв голям интерес. Алекс и Антонио тази година завършват езиковата гимназия в Хасково и с майка им почти не можем да ги видим от уроци и ангажименти.

Алекс ще кандидатства медицина и той е много зает с подготовката за изпитите. Случва се по два месеца да не ги видим, но за Коледа ще се съберем всички заедно в къщи“, споделя Милко Калайджиев.

В момента изпълнителят работи по нова песен, която е бърза и много весела. В аванс той издава, че ще включи в парчето млад рапър. Този проект ще бъде реализиран в началото на Новата година.

555565

Top