Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СЛАВИ С ОГРОМЕН ЖЕСТ КЪМ СЕСТРА СИ

СЛАВИ С ОГРОМЕН ЖЕСТ КЪМ СЕСТРА СИ

Покрай кончината на баща си Слави Трифонов направи голям жест към сестра си и семейството й. Дългия се отказал от своята част от наследството на татко си, която трябва да получи по закон. Така всички земи и провинциални постройки на починалия миналата седмица възрастен мъж ще отидат за каката на шоумена. Петя била трогната до сълзи от щедростта на брат си. Тя му обещала, че винаги ще е добре дошъл в имотите, които й оставя.

Трифонов изобщо не губил време в обмисляне на това как да се разпореди с бащиното наследство. Той направил подаръка на сестра си спонтанно в деня на погребението на бай Тодор. На кака си заявил, че отказва и полагащия му се дял от парите, които татко му спестил от пенсиите си приживе.
85-годишният родител на най-популярния ни шоумен издъхна след кратък престой в плевенска болница, припомнят запознати.

Напоследък възрастният мъж не бил никак добре с кондицията, постоянно имал оплаквания от болки, пронизващи го на различни места по тялото, пише „Уикенд“. Тодор Трифонов закъсал здравословно преди време, когато се подхлъзнал, паднал и получил тежки фрактури. Докторите го позакрепили с операция, но после се появили усложнения, които се оказали пагубни за сърцето му. Така се стигнало до последната хоспитализация и леталния изход.

Top