Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СОФКА ПОСРЕЩА ГРИНГО ОТ ЗАТВОРА С НОВИ ЗЪБКИ

СОФКА ПОСРЕЩА ГРИНГО ОТ ЗАТВОРА С НОВИ ЗЪБКИ

С нова усмивка ще посрещне Софи Маринова своя приятел Гринго. Гаджето на изпълнителката трябва в следващите дни да излезе от затвора. Любимият на певицата прекара повече от осем месеца зад решетките. Сега той ще напусне килията, а ромската перла вече започна приготовленията по посрещането му.

Софка всеки ден е на зъболекар, където си оправя зъбите. Тя иска да има нова усмивка и чисто бели и лъскави зъби, за да зарадва с тях своя любим Гринго. Софка има нови фасети, заради които трудно говори.

„Чакам го да излезе. Нямам търпение, то и не остана. Искам да си го гушна вкъщи“, призна Софка пред „България Днес“.

Маринова разкри, че ще направи всичко възможно да направи Гринго щастлив. Тя ще му приготви куп гозби, които Давидов не е успявал да хапва в зандана.

„Той яде всичко, като мен е. Няма едно любимо ястие, затова ще му направя няколко“, каза Софи.

Маринова вече е планирала и лятната почивка. Певицата и Тодор Давидов, както е името на Гринго, ще отмарят няколко седмици на морето.

„Ще събираме тен. Ще си лежим и ще си почиваме. Имаме нужда от това“, разкрива Софка, като подчерта, че ще плажува на родното Черноморие.

Маринова призна, че покрай участието си в „Капките“ е понаучила малко английски. В началото на предаването Софка не знаеше и дума от най-говорения по света език. След като на няколко пъти й се падаха образи, които пеят на английски, тя е прихванала част от тях и вече малко го разбира.

„Преживяването в „Капките“ е уникално. Никога няма да забравя участието си. Беше много забавно. Смяхме се много“, добави Софи.

Top