Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТАНА ЯСНО КАКВО БЕБЕ ОЧАКВАТ МАРИАНА ПОПОВА И ВЕСЕЛИН ПЛАЧКОВ

СТАНА ЯСНО КАКВО БЕБЕ ОЧАКВАТ МАРИАНА ПОПОВА И ВЕСЕЛИН ПЛАЧКОВ

Певицата Мариана Попова и актьорът Веселин Плачков са в трескава подготовка за появата на общия им наследник – момиче.

Очаква се детето да се появи на бял свят в началото на октомври и макар че има още половин година, двамата вече подготвят бебешката стая и се оглеждат за количка в розово.

38-годишната певица продължава с клубните си изяви, въпреки че вече е в четвъртия месец от бременността си. Още преди да узнаят за щастливото събитие, двамата си харесали уютна хасиенда в село Кладница, известно като пернишкия Бевърли Хилс.

Мариана и Веселин свили семейно гнездо заедно с двете си дъщери от предишни техни връзки. От предишния си брак синеокият плевенчанин има 10-годишна дъщеричка Андреа, а от връзката на Попова с италианския сомелиер Ханес, е 8-годишната й щерка Мария-Магдалена. През март Мариана получи от Веско годежен пръстен, но все още умували дали са сключат брак през лятото или да изчакат раждането на момиченцето.

„С Мариана избягахме от София, живеем близо до едно място, което отдавна ме зарежда с енергия. Купихме си къщичка и оставаме да живеем там”, призна Плачков. От 30 години Кладница привлича като магнит богаташите от София и Перник заради природната красота, чистия въздух и близостта до столицата. То, както и съседното планинско село Рударци, се превърнаха в любимо място на много известни личности, които си построиха или пък си купиха баровски къщи, пише „Уикенд“.

„Намерих си другата половина. Много клиширано звучи, но той е човекът, който мисли за света като мен, мога да му простя всичко и да го чакам вечно. Той беше сам, беше му трудно в работата, чудеше се накъде да хване, към кой град. Аз също бях доста огорчена и самотна. Никога досега в живота ми не съм усещала така мъжко рамо. От първия момент, в който Веси ме прегърна, знаех, че това е моят мъж. Това си е вътрешно усещане. Човекът, който имаше големи колебания, беше той. Беше много стреснат и уплашен от това, което усеща. Просто един ден дойде и остана. Свършиха размислите и страстите. Бебето беше планирано. Новината много го промени. Той е изключително грижовен и търпелив към двете ни деца. Не ги дели на мои и твои. Обича ги еднакво”, хвали го Мариана.

Top