Вие сте тук
Начало > FAMOUS > СТИЛИСТИТЕ НА „КАПКИТЕ“ В ШОК ОТ ПИТОНА В ГАЩИТЕ НА КОЦЕТО

СТИЛИСТИТЕ НА „КАПКИТЕ“ В ШОК ОТ ПИТОНА В ГАЩИТЕ НА КОЦЕТО

Легенди за размера на интимния инструмент на Константин се понесоха зад кулисите на шоуто „Като две капки вода“. Служителките на Магърдич Халваджиян се изправили пред чудовището в слиповете на чалга певеца преди превъплъщението му в Папи Ханс.

 В епизода, в който трябваше да пее песента за кекса, Коцето навлече прилепнало по тялото му синьо трико за щангисти, което очерта пакета му за кеф на дамите под сцената и тези пред телевизора. След образа изпълнителят бил спукан от майтапи от хората в близкото си обкръжение. Сцепили го от бъзици, че атрибутът му вече е в мокрите сънища на българските домакини.

Да пристегнат члена на Коцето така, че да не изпъква и да не се очертава под трикото се оказало непосилна задача за стилистите на „Капките“. „Абе, хора, няма как да ми скриете „калпазанина“, коментирал в свой стил зад кулисите фолк певецът, жестикулирайки, че „малкото Коце“ изобщо не е малко, а е с размера на лакътя му.

Досрамяло го обаче от дъщеря му Марианка, която дори в един от лайфовете го подкрепяше под сцената. След образа на Папи Ханс, на Коцето му се падна Бритни Спиърс, пише Пик.

Първоначално стилистите имали намерение да облекат певеца в тесни панталони. Но сред изричните му молби, променили стратегията. В предаването, в което имитираше американската си колежка, екипчето на Коцето включваше бяла ризка, сива жилетка и широка поличка. Така спестили на изпълнителя поредна доза черен хумор от страна на близките му.

ЕТО ЗАЩО КОНСТАНТИН СЕ ЗЪБИ В „КАПКИТЕ“

Top