Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ТИТА Е НОВАТА РИТОНКА, БИЕ КОЛЕЖКИТЕ СИ ПО ГРЪД

ТИТА Е НОВАТА РИТОНКА, БИЕ КОЛЕЖКИТЕ СИ ПО ГРЪД

Катя от „Ритон“ си намери наследничка! Тита ще я замества в категорията „Най-солидна гръд в БГ музиката“.

Знаете онази шега – че има „мярка за цица“, чието название е „един ритон“. Това е в чест именно на половинката на Здравко, която притежава най-солидните бомби на нашата сцена. Няма Лили Иванова, няма Йорданка Христова, няма чалгаджийки със силикон – в последните 40 години шефката е една – Катя!

На хоризонта седи Тита – тя е само на 19 г. (родена е през 1999 г., ако вярвате!), но гръдната й обиколка е изключителна. Вероятно не сте обръщали внимание, защото куклата Тита избягва да парадира с природните си дадености. Чест й прави, радват се феновете, че не се съблича като разни други певачки и каквото Бог й е дал, си го пази за себе си.

Но истината винаги излиза на бял свят. На скорошно участие на 19-годишната звезда се видя за какво чудо иде реч. Изпълнителката на „Късай“ и „Антилопа“ зарадва купонджии с взривяващ лайф и най-яките си хитове, сред които и дует с Криско, пише България днес.

Облечена в туника без ръкави, Тита показа перфектна форма и… гигантски форми. Въпреки че не носи повдигащи сутиени с подплънки, а напротив, старае се да ги прикрие, благословиите й се очертаха идеално под плата.

Не е шега работа. А е само на 19 г.! Както знаем, някои неща у човек не спират да растат цял живот…

Когато Катя от „Ритон“ реши да се пенсионира, ще има на кого да предаде короната! И Тита вече ще се нарича „Тита Ритонката“!

Top