Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЧЕСТИТО! ТИТА С ГОДЕЖЕН ПРЪСТЕН (СНИМКА)

ЧЕСТИТО! ТИТА С ГОДЕЖЕН ПРЪСТЕН (СНИМКА)

Тита пусна любопитна снимка в социалната мрежа. С нея изпълнителката на „Антилопа“ съобщи на феновете си, и по-специално на мъжката половина от тях, че вече не е свободна.

На кадра се вижда, че на мястото на доскоро празното безименно пръстче на хип-хоп открието вече има луксозен пръстен с камък.

Отблизо година 18-годишната Тита поддържа сериозна връзка с гаджето си Виктор и въпреки че в момента той не живее в България, двамата си гостуват редовно. Младежът пътува до София, а когато Тита няма участия или снимки в тийн сериала „Следвай ме“, където изпълнява главната роля, ходи при него.

In case someone still doesnt know my Instagram name ‍♀️ thank u @callmevexy_

Публикация, споделена от ♕Tita (@hrisistar) на

Красавицата отдавна е обект на обожание от много различни мъже и това не е случайно. Тя има изключително атрактивна визия и е доста интелигентна за възрастта си.

В началото с Виктор били само приятели. Причината да се влюби лудо в него била, че той винаги се е отнасял с уважение към професията и ангажиментите й, пише „Уикенд“. А това е едно от най-важните неща за певицата, която се бори здраво, за да се наложи на пазара.

ГАДЖЕТО НА ТИТА БИЛ МИЛИОНЕРСКО ЧЕДО

Top