Вие сте тук
Начало > FAMOUS > УЖАСЯВАЩОТО КОПИЕ НА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ ПРОГОВОРИ

УЖАСЯВАЩОТО КОПИЕ НА АНДЖЕЛИНА ДЖОЛИ ПРОГОВОРИ

Младата иранка, претърпяла десетки пластични операции в опит да заприлича на Анджелина Джоли, проговори. Тя разкри дали снимките й са обработени, предаде Нова Телевизия.

Сахар Табар предизвика буря в социалните мрежи със снимките си, на които изглежда меко казано плашещо. Миналата седмица световни медии съобщиха, че тя е претърпяла над 50 операции и е свалила 40 килограма, за да се доближи до своя идол. Сега 19-годишното момиче проговаря, за да разсее всички слухове около себе си. Тя отхвърли твърденията, че някога е искала да изглежда като Джоли.

Призна, че има операции на носа и устата, както и липосукция, но беше категорична, че те не са 50 на брой. И допълни, че по-голямата част от нейния необичаен външен вид се дължи на грим и обработка на снимките. Пред руската медия „Спутник“ тя заяви: „Дори не съм мислила, че съм като Джоли. Също така не исках да приличам на анимационната героиня от „Булката труп”. Сега разбирам, че си приличаме с тях. Но аз се вдъхновявам сама от себе си” Сахар разкри, че е отслабнала, но не с 40 килограма. Снимки от близкото минало я показват с тъмни очи, по-тънки устни и не толкова чип нос. Потребителите с по-набито око казват, че за драматичния външен вид са „виновни” умелият грим и програмата Photoshop.

Иранката потвърди, че точно за това става въпрос: „Всеки път, когато публикувам снимка, гримирам лицето си необикновено. Това е начин да изразя себе си, вид изкуство. Феновете ми знаят, че това не е истинското ми лице”. Тя обясни, че външният й вид е нещо като арт проект.

Top