Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ВЕНЕТА НЕ ИЗДЪРЖА, ИСКА ДА ПЪШКА ЗА ЧРД

ВЕНЕТА НЕ ИЗДЪРЖА, ИСКА ДА ПЪШКА ЗА ЧРД

Венета Райкова премира в очакване на нова любов след като се раздели с половинката си Тишо преди няколко месеца. Венета настоява, че няма нов мъж в живота си и не й остава никакво време за флиртове и срещи. Още по-лошото е, че покрай нея са тръгнали слухове, че спи с коафьора си, което е безумно, тъй като за него е ясно, че е джендър.

„Аз съм му като майка, аз съм втората му майка. Много го обичам, но с него сме само приятели”, споделя водещата и едва ли някой би се усъмнил в това, като я погледне до Ивайло. Фризьорът също доста се забавлявал от слуховете по техен адрес, но също така им се радвал, защото те вдигало популярността му сред клиентките. От това страдал само личният му живот.

„Хайде да разкрием, че с Венета не сме гаджета, та да дойдат при нас кандидати”, пошегува се на свой ред Ивайло.

Райкова обаче съвсем сериозно заяви, че много иска да намери любов и това си пожелава от цяло сърце за рождения ден. Вече й било омръзнало да е сама, нищо, че до скоро говореше точно обратното. Липсвал й редовният полов живот, макар че къде на шега, къде сериозно тя е споделяла, че с мъжа й Тишо далеч не консумирали често страстта си, пише „Уикенд“.

На това обаче едва ли може да се вярва съвсем, защото Райкова не е от жените, които могат да устояват на удоволствията на живота.

ВЕНЕТА РАЙКОВА СЕ ИЗФУКА С НОВА ПРИДОБИВКА

Top