Вие сте тук
Начало > FAMOUS > ЗАЩО НАСКО КОЛЕВ МЪЛЧИ ЗА МАРИЯ ИЛИЕВА?

ЗАЩО НАСКО КОЛЕВ МЪЛЧИ ЗА МАРИЯ ИЛИЕВА?

Певицата Мария Илиева е изпаднала в паника след влизането на рапъра Атанас Колев във „ВИП Брадър“, издават нейни близки. Поп звездата се притеснявала, че бившият й може да я опозори, като разкрие пикантни тайни от интимния им живот .

Говори се, че младият изпълнител и студент по медицина се договорил с продуцентите на шоуто да издаде подробности от секс аферата си с Мария в ефир. Този слух достигнал до нея и тя едва си намирала място от нерви.

Според запознати Илиева отдавна не поддържала никакви отношения с Колев, но преди старта на „ВИП Брадър“ преодоляла гордостта си и му звъннала по телефона. ТЯ му заявила, че не желае да чува името си от неговата уста, и го предупредила да си държи езика зад зъбите.

Засега Атанас не спазва заръките на някогашната си любовница и продуцентка, защото в една от мисиите за откровения изтегли кутия с надпис „Спал съм с Мария“. Разбира се, той е уточни за коя Мара става въпрос, но и съквартирантите му, и зрителите се досетиха кого има предвид.

Заради връзката си с 19 години по-възрастната певица Наско стана обект на редица клюки. Той се запозна с нея в шоуто за таланти „Х Фактор“, а впоследствие тя се зае да продуцира музикалните му напъни, пише „Уикенд“. Когато се залюбиха, рапърът бе едва 16-годишен, а Илиева гонеше 40-те и възрастовата пропаст между тях очерни имиджа на поп звездата.

Понесоха се слухове, че излиза само с момчетата в пубертета, за да ги манипулира лесно и да ги обработва по свой вкус. Наричаха я с какви ли не грозни епитети и тя до последно отричаше, че има поспециална връзка с протежето си, макар че близките им отношения не останаха тайна за никого в светските среди.

Top