Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АНДРО: НЕ СЪМ НИТО ПУДЕЛ, НИТО КОНКУРЕНТ НА ГЕРИ-НИКОЛ

АНДРО: НЕ СЪМ НИТО ПУДЕЛ, НИТО КОНКУРЕНТ НА ГЕРИ-НИКОЛ

Андро е най-новият изпълнител на родната музикална сцена. Преди дни той представи съвместното си парче с NASO „#NABARA“. За няколко часа проектът се превърна в хит, а скандалното му видео беше докладвано и YouTube му наложи цензура. Клипът също така беше качен и в няколко порно сайта. Андро беше дълги години най-близкият човек до Гери-Никол, а сега е до Дара. За музиката, отношенията с две от най-влиятелните изпълнителки у нас и създаването на новия лейбъл с Naso, говори Андро пред Secret.bg и „Famous VOX„.

-Часове след премиерата на песента ти излизат заглавия „Пуделът на Гери-Никол й стана конкурент„…

-Това е едно много интересно заглавие. Ако може следващият път да ме свържат с йоркширски териер, защото ми звучи по-скъпо.

Заяждаш ли се с Гери-Никол?

Не мисля. Не съм човек, който да се заяжда с някого, още повече с човек, който е постигнал толкова много в кариерата си.

Ти беше най-верният й човек, докато тя изграждаше тази кариера. Нямаше тв интервю, в което да не я придружаваш, някои телевизии дори те показваха, помагаше й за музиката, беше й DJ. Какво се случи?

Хората на нашата възраст се развиваме с бясна скорост и идва един момент, в който всеки поема по своя път, независимо от някакви странични обстоятелства. Понякога просто се налага.

Кое наложи раздялата между Гери-Никол и Андро?

Няма конкретна причина, никой от нас не е казал на другия, че няма да работи с него. Предпочитам отношенията, които имам с хората около мен и тези, които уважавам, да останат лични.

Кога за последен път се чухте?

Всъщност се чухме на премиерата на песента ми.

Поздрави ли те?

Да, поздрави ме.

Тя продължава да те следва в Instagram. Не сте врагове?

Врагове е много силна дума…

Хората на вашата възраст са изключително амбицирани, вярват в себе си, самовлюбени са… Нормално е да се говори за конкуренция.

Не искам по никакъв начин да се меря с нея. Интересите ни са различни, въпреки че в този проект съм изпълнител, аз ще бъда продуцент.

Парчето се казва „#NABARA“. Какво набара?

Това е много интересна провокация, появява се интересна връзка – пея, качен на бар, но в заглавието решихме да е една дума, въпреки че в текста се използват и двете.

Нещо подобно беше направила и Гери-Никол с „яката дупара“. Ефект ли търсиш с това?

Аз не търся ефекти, тях ги използвам само в програмата за музика. Иначе ако се получи ефект, то той не е търсен.

Спомена ефектите… Можеш ли да пееш?

Да, мога да пея. Всеки изпълнител обработва гласа.

Коментира се, че си пял по-добре от Галин?

Не искам да се сравнявам с никого, Галин е фолк певец.

Не мисля, че е редно точно Галин да слагаме в тази графа. Криско прави по-голяма чалга.

Не мога да определям стила на колегите, не искам да влизам в граници. Това е идеята на нашия лейбъл – няма да се съобразяваме с граници, да поставяме определен стил.

Да очакваме ли тогава някой мазен кючек от теб?

Възможно е, ще видим. (смее се)

Би ли поканил Гери-Никол в твой проект?

Аз не търся лична популярност, целите ни са да развием продуцентската компания. Да имаме свобода.

Кой ти налага цензура?

В днешния свят много неща налагат цензура, в музиката още повече.

С Гери бяхте наистина много близки, със сигурност всеки от вас знае много тайни за другия. Не се страхуваш, че тя може да каже нещо за теб или обратно?

Не мисля, че имам страхове или пък нещо, което да крия. Ние сме в нормални отношения.

Вярно ли е, че ти е плащала сметките, купувала дрехи?

Имам си работа, с която се занимавам, правя музика за различни изпълнители. Имам достатъчно ресурс, за да водя живота, който харесвам. Не ми е купувала дрехи, не ми е плащала сметки, не сме ходили в Дубай и Бали.

С кого е ходила в Дубай и Бали?

Предполагам сама. (смее се)

Днес ти си най-добрият приятел на Дара. Ако погледнеш на себе си в трето лице, какво ще кажеш – до вчера с Гери-Никол, днес с Дарина?

Би било притеснително ако започна да гледам на себе си в трето лице. Има много притеснителни неща в моя характер… шегувам се, разбира се. Специално за Дарина… ние сме били в нормални отношения, нито сме били по-далечни или близки. Няма разлика. Имало е ситуации, които не стигат до хората. Личният живот си е личен, това са отношения между нас.

So many emotions.. ❤️

Публикация, споделена от Andro In The Building (@andy_stefanov) на

Вече си изпълнител и личният ти живот отива в историята, всичко ще бъде на показ.

Предпочитам да наблегнем на това, че от няколко дни съм продуцент. Скачам на високо.

Спомена в предварителния разговор, че си силно вярващ, но клипът ти вече се шири в порно сайтове, не че няма повод да бъде там.

Аз имах една конкретна идея и експеримент за този проект. Песента като музика е много добра. Притеснява ме, че хората харесвам песента, това значи, че откриват себе си в нея. Исках да покажа, че днес това са неща, които ни заобикалят. Не съм търсил умишлено провокация, не съм искал да съм скандален. Мислих се, че българинът, когато види нещо подобно, ще осъзнае, че това е част от реалността, а той просто го приема.

132443gf

Когато всеки около мен чертае само плановe кого кого да желае…“ се пее в песента. Посветен ли е текстът на Гери-Никол и тя ли е лирическият герой.

Става въпрос за отрицанието ми към връзки и сериозни отношения. Не съм фен на връзките…

a new one… ☝️

Публикация, споделена от Andro In The Building (@andy_stefanov) на

Секс за една нощ?

Не съм фен и на това. Сексът за една нощ мога да го свържа с музиката, тя ми влияе по този начин.

Възбуждаш се от музика?

Възбуждам се много. Това ми е много сериозно обвързване с музиката. (Смее се) „Когато всеки около мен чертае само планове кого да желае, тогава бясно пътувам за Бохемия, това е Големия, обладан е…“. Всъщност точно това ми е идеята. Аз отричам връзките и отношенията. Не виждам Гери-Никол да е намесена.

Вие вече не се желаете приятелски? Поне според коментарите.

Защо не видим коментарите, в които хората са влюбени в песента и в дискотеката вечерта са се изкъртили на нея.

А защо отричаш връзките?

Ще дойде подходящият момент, в който никой няма да ме пита дали искам връзка или не. Просто ще се случи. Дотогава ще правя това, което ми харесва и ще бъда себе си. Не се страхувам от връзки и не мисля, че има нещо, от което да се страхувам в тоя живот.

Как се събрахте с Naso?

С него сме работили по едни от най-успешните проекти в България. Работили сме и с други изпълнители, както и сега. С него се усещаме, имаме еднаква представа за музиката.

Ще продуцирате и други изпълнители.

Да, вече имаме няколко проекта, при това доста грандиозни и скоро ще са факт.

Защо In The Building?

Така ни дойде, въпрос на муза. Ние сме в една структура, въпрос на свързаност.

Ако се разделите?

Нямаме такива планове, животът е такъв, но не ми е фикс идея да се разделим. Имаме важни проекти, по които работим. Нещата си вървят много добре. Тази година очаквайте много интересни неща от In The Building. Важно е вниманието да се насочи към този лейбъл.

Top