Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АСЯ КАПЧИКОВА: ИМАМ ГОЛИ СНИМКИ НА КРИСКО

АСЯ КАПЧИКОВА: ИМАМ ГОЛИ СНИМКИ НА КРИСКО

Жълти медии изнудвали плеймейтката.

Мис Плеймейт 2015 Ася Капчикова е сред най-актуалните българки. В последните дни тя отново попадна в медийното пространство с новината, че е заживяла с новото си гадже Живко. Ето какво разкри изкусителката в едно от най-искрените си интервюта пред Secret.bg.

-Ася, какво е чувството да переш мръсни чорапи, както писаха някои медии?

-Дай Боже на всеки да му перат мръсните чорапи, особено плеймейтка. (смее се) Разбира се, че пера всякакви дрехи, аз съм домакиня, освен сексапилна българка, както съм известна като Мис Плеймей. Това са нормални неща, на които човек трябва да обръща внимание.

Истина ли е, че вече живеете заедно?

-Да, живеем заедно и всичко е много хубаво. Може това да е мъжът на живота ми, поне се надявам. В този живот най-сигурното нещо е промяната.

-С какво успя да те спечели?

-Може би с това, че е много по-скромен от всички останали, които са се пробвали да ме свалят. В един момент се натоварваме и ни омръзва от наперени мъже, които по всякакъв начин се опитват да ти привлекат вниманието. В един момент си казваш, че ти писва и искаш нещо друго, нещо различно.

17990416_10155974202163776_2782340373398600949_o

-От колко време живеете под един покрив?

-Малко повече от месец, иначе сме заедно повече от половин година.

-Как те събужда те сутрин?

-Събужда ме с много любов. Аз правя закуската, той не обича да яде толкова рано. Първото нещо, което прави е да изпуши една цигара с кафето, което до някъде ме дразни, защото аз не пуша. От 6 месеца се борим да спре цигарите, но когато човек изгради някакъв порок, трудно може да се изкорени. Не е невъзможно, разбира се.

-Няма ден, в който медиите да не пишат за него. Той как реагира на всичко това?

-Той не чете подобни неща, аз го информирам. Ако го изкарат извън равновесие може да бъде лош, но иначе е спокоен. След всяка статия иначе ми казва: „Ето, ти си виновна. За какво качи тази снимка пак?“. (смее се) Дори и в този момент не знае, че говорим за него, а си спи. По принцип става рано, но днес реши да си поспи до обяд.

-Разбираш ли се с близките му?

– С майка му се разбираме много добре. В началото на връзката ни ме представи, не съм очаквала толкова топло да бъда приета. Винаги е усмихната, не създава проблеми като някои други.

17972235_10155970908348776_440446252908685642_o

-Предстои „Legion Run“, в което ще участваш и ти. Не е ли прекалено това състезание за една плеймейтка?

-Аз съм си спортна натура и мисля, че ще се справя. Иначе ще се проведе на 3 юни на язовир Огняново, което е до Елин Пелин. Няма да е със състезателен характер, а по-скоро събитие, на което да се забавляваш. Може да не преминеш някое от препятствията, ако не желаеш. Има хора, които имат констрофобия от тунели.

-Ти имаш ли фобия от нещо?

-Нямам страхове от нищо, въпреки че звучи налудничево.

-Около звездния отбор избухна и друг скандал, тъй като в него е Килата. Пишат за отмъщение срещу Криско…

-Това са пълни глупости. Няма на никого какво да отмъщавам. Няма никаква връзка с участието на Килата, той е много колоритна личност.

-Видяхме го в друго риалити, че демонстрира лидерски качества. Отборът ви е само от звезди и всеки ще иска да се докаже. Това няма ли да създаде някакви проблеми?

-И това го има, тук си много прав, всеки ще иска да се покаже. Мисля, че ще бъдем много сплотен отбор. В чужбина това състезание е с небивал интерес.

да

-Постоянно си свързана с някой скандал. Избягваш ли ги?

-Не съм от хората, които не биха отговорили, ако бъдат предизвикани. Помним с д-р Енчев какво стана. Не търпя неправда, но избягвам  изкуствено създадени скандали.

-Как реагираш на статиите, в които си оплюта по най-долен начин?

-Спрях да се ядосвам. Има хора, които използват много цинизъм, но това не е само при мен. Всеки е силен в онлайн пространството, а на живо е друго.

-Била ли си изнудвана?

-Един човек много се интересува от това дали имам голи снимки, разпитвал е мои близки и познати, за да се добере до тях и да ме изнудва по този начин, но не успя. Не искам да казвам от кой жълт сайт е, за да не правя реклама.

-Съществуват ли твои голи снимки?

-Разбира се, че има. Като всеки човек съм си правила изцепки, но с времето ги трия.

-Криско има ли твои голи снимки?

-Има, но се съмнявам, че някога ще ги използва срещу мен.

-Държиш ли го с нещо?

-Аз също имам негови голи снимки, но никога не бих ги пуснала. Това са отношения между двама души, които са приключили. Това може да е показателно, че нямаме лоши чувства, иначе голите снимки щяха да се появят някъде.

asq-kapchikova-izneverqvah-na-krisko-410831

Top