Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > АСЯ КАПЧИКОВА ПРЕД SECRET.BG: НЕ СЕ ПРОДАВАМ ЗА ПАРИ!

АСЯ КАПЧИКОВА ПРЕД SECRET.BG: НЕ СЕ ПРОДАВАМ ЗА ПАРИ!

Ася Капчикова е Мис Плеймейт 2015. Тя е сред най-актуалните българки и най-търсените рекламни лица. Капчикова е бишвата половинка на чалга идола Криско. Неотдавна в тв интервю тя заяви, че е чувала истории за отношения на бившия рапър с мъже. Дни по-късно предупреди, че страницата й е открадната и може да излезе нагласен чат, в който тя бива уговаряне за секс. Вчера тази информация лъсна в столичен седмичник. Ето какво заяви плеймейтката в отговор на медийната атака пред Secret.bg.

-Ася, излезе информация, че тарифата ти за една нощ е 2 бона. Спала ли си с някого за пари?

-Много съм евтина. (смее се) Никога не съм спала за пари и не мисля, че е нужно да се обяснявам. Конкретни хора целят да ме очернят, знам точно кой стои зад това нещо. Усмихвам се на тези неща и ги подминавам.

-В материала се цитират и конкретни хора, един от тях е люлински ганстер. Познаваш ли го?

-Видях името му за първи път в статията, не го знам и не ме интересува. Видях, че се опитват да ме свързват и с някои приятели и приятели на моето гадже. Ако вярваме на тези материали, то с всеки, с когото се виждам, имам нещо. Безумно е!

-Преди да излезе статията ти предупреди за такъв материал. Как разбра? Имаш познат журналист в конкретната медия?

-Предупредих, че може да направят нещо срещу мен, тъй като откраднаха фен страницата ми преди 2 месеца. Преди дни получих разговор, за когото не знаех, тъй като не мога да управлявам страницата си. Отговорът е бил на 9 август. Прецених, че е по-добре да оповестя, че не стоя зад страницата си.

-Появи се информация, че това е реакция от страна на Криско. Вярваш ли, че той стои зад нея?

-Дори и така да е – не ме интересува. Не може да ме впечатли с нищо.

-Криско потърси ли те след като обяви, че е бил интимен с мъже?

-Не съм обявяла, че е спал с мъже. Обявих в интервюто си при Венета Райкова, че знам доста пикантни истории. Това наистина е така. Кой както си сметне за добре, нека така да си живее живота.

АСЯ СКАНДАЛНА ПРЕДИ БРАДЪРА: КРИСКО СЕ ШИБА С МЪЖЕ

-Очакваш ли нови атаки срещу теб?

-Очаквам да се забавлявам много с глупостите, които постоянно излизат за мен. Не го възприемам като атака, а като забавление от моя страна. Те по всякакъв начин се опитват да ме очернят. Това не може да ми рефлектира. Знам какъв човек съм.

-Как реагира гаджето ти Живко на тази статия?

-Той прекалено добре ме познава. Дори не е станала на въпрос тази статия, не се връзва на подобни глупости.

-Излезе информация и за твоя бранд. Крала ли си идеите за продуктите си?

-Взаимствала съм идеи от световни личности, не е било едно към едно. Не съм открила топлата вода. Взимам идеи на световно ниво, следя тенденциите. Не виждам нищо лошо. Всеки, който иска да върви наравно с тенденциите, трябва да ги следи.

-Как върви самият бранд? Вече е краят на летния сезон.

-Много добре, доволна съм. Имам поръчки. Пуснах гащеризони, правя рокли и се готвя за новата колекция.

АСЯ КАПЧИКОВА: ИМАМ ГОЛИ СНИМКИ НА КРИСКО

Top