Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ДЖУЛИАНА ГАНИ: АБОРТЪТ НА ЕНДЖИ Е БИЛ ПИАР

ДЖУЛИАНА ГАНИ: АБОРТЪТ НА ЕНДЖИ Е БИЛ ПИАР

Джулиана Гани беше сред най-атрактивните участници в тазгодишния сезон на „ВИП Брадър“. Тя е от малкото Съквартиранти, които излязоха с позитивен имидж. В къщата тя успя да промени мисленето на хората за себе си. 

-Джули вчера получи поредната си награда. Коя по ред е?

-Да, получих награда, но тъй като не съм скромна ще кажа, че трябваше да взема също и за „Най-голям бюст“ и за „Секси блондинка“. Не, не знам тази коя по ред е. Имам два рафта, на които слагам всички награди, корони и ленти. Наистина са много.

Какво ти казват хората на улицата?
Хората много ми се радват, усещам, че ме обичат и са опознали какъв човек съм. Не ми гледат косата, гърдите, това не е за вярване.

Очакваше ли да успееш да им промениш мисленето за теб?
Не. Влязох с идеята да се случи, но не вярвах. Винаги съм мислила, че „Биг Брадър“ е предаване, което вади черните черти наяве. Условията са такива. При мен се получи обратния ефект, за което им благодаря и съм много щастлива.

С кой успя да останеш близка от Съквартирантите?
С Алекс и Дани, вчера бяха на нашето събитие. С Мегз също, аз я харесвам, разбрах й мисленото. Също така със Сашка, Шефа и Тони.

А най-голямото разочарование?
Енджи Касабие. Това е един фалшив и лъжлив човек. Винаги живее за хората. Всичките й накити и дрехи бяха под наем и на заем, за да парадира стандарт на живот, отново заради хората. Човек трябва да е такъв, какъвто е, а не да живее за хората.

За какво е излъгала?

За годините си – казва, че е на 29, а не на 39 години. Затова кой номер обувки номер вместо 38 казва 36. Затова, че няма пластични корекции, а тя има правени зъби, нос, екстеншъни, на спрей тен ходи. Има и малко силикон. Фалшивото й кокетничене ме дразни много. Не искам да я виждам в този живот и да се събирам с нея. От много места и медии се разбра, че е излъгала, че е бременна с близнаци. Според мен това е било тактика хората да я съжаляват, защото все пак е драма.

gani-kasabie

Тоест Енджи е използвала аборта за пиар и такъв не е имало?

-Да, за да стигне до финал. Това са мръсни спекулации.

Би ли влязла отново?

След време да, защото това е едно изживяване, което в живота няма как да се случи. Гадното е, че един ден в къщата минава като 3-4 дни, но в крайна сметка си заслужава.

Кой е най-големият урок, който си взе?

Да приемам хората такива, каквито са. Да не ги съдя защо избухват, как изглеждат и дали ме приемат.

djuliana-gani

Какво се случва с медения ви месец?

-Искахме да е в Бали, но заради вулкана отменихме. Мислим да отидем на Филипините в средата на месеца и да се върнем за Коледа.

Top