Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ЕРОС: ИЗЛЯХ ДУШАТА СИ В „ШЕФКАТА НА АДА“

ЕРОС: ИЗЛЯХ ДУШАТА СИ В „ШЕФКАТА НА АДА“

Фолк изпълнителят Ерос промотира новата си песен „Шефката на Ада“ преди броени часове в канала на „Хит Микс Мюзик“. Парчето се прие повече от добре от неговите почитатели, които отдавна очакваха да видят този проект.

-Ерос, „Шефката на Ада“ не е ли много мрачно заглавие на песен?

-Знам, че има много по-мрачни заглавия на песни, например на един колега се казва „Умри“. А и мисля, че така песента ми се откроява с такова, както казаха феновете, яко заглавие.

-Парчето посветено ли е на някого конкретно?

-Според мен всяка една стойностна песен е посветена на някой. Мислиш ли, че всяка песен превърнала се в хит, не е посветена на някой? Ако не беше, нямаше да я изпея така, убеден съм. И нямаше да ми се получи така.

-Ти си автор на текста. Важно е ли е всеки изпълнител да може сам да си пише нещата?

-Да, този път аз съм автор не само на текста, а и на музиката. Исках да си излея душата в този проект. За първи път не работих с моята текстописка Петя Радева, която обичам много. Колкото до това дали е важно всеки изпълнител сам да си прави нещата, Да важно е, но за жалост не всеки може.

-Доволен ли си от резултата и как се приема парчето?

-Ако трябва да бъда честен, очаквах да се случи това, което се случва с песента в момента. Очаквах го този успех, защото знаех, че това е точната песен за мен и за хората. Нямах колебания преди да я пусна. Още не смея да твърдя, че е хит, но на там отиват нещата и това ме радва. Благодаря на всички хора които слушат и харесват песента.

-И тази песен е качена в канала на Оцко. Подписа ли договор с него вече?

-И този проект е качен там и всички предстоящи, надявам се. А колкото до договор, ще разберете скоро.

ЕРОС: ЗНАЕХ, ЧЕ ЩЕ МЕ УПРЕКНАТ, НО НЕ КОПИРАМ ФИКИ

Top