Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > ЕРОС: ЗНАЕХ, ЧЕ ЩЕ МЕ УПРЕКНАТ, НО НЕ КОПИРАМ ФИКИ

ЕРОС: ЗНАЕХ, ЧЕ ЩЕ МЕ УПРЕКНАТ, НО НЕ КОПИРАМ ФИКИ

Ерос е от младите фолк изпълнители. Дебютира през 2016 година, като първата му песен е в дует с Цветелина Грахич. По-късно представи и втория си проект „Дай му“, към който засне и клип. Преди дни Ерос промотира и третото си парче, което с DJ Stancho и бе качено в канала на Хит Микс Мюзик в YouTube.

-Защо и ти пропя на английски език?
-Когато създавахме песента колегите предложиха да пея част от текста на английски, за да стане по-интересно и по-различно и аз се съгласих. Мисля, че стана доста яко, песента звучеше по друг начин само с текст на български език.

-Мнозина твърдят, че взаимстваш от Фики?
-Фики наистина беше първият, който пропя на английски и то с орнаментика, но не мисля, че трябва да ме сравняват по каквото и да било с него. Когато пеех песента бях сигурен, че ще се говори и че ще ме сравняват с колегата, но Ерос си е Ерос и Фики си е Фики.

-Представи парче с DJ Stancho. Знаеш, че се пробива с разпознаваеми имена. Опита ли да направиш дуети с такова име и отказите ли са причина да направиш с него?
-Много интересен въпрос. Един ден както си седя вкъщи дойде DJ Stancho, поговорихме си за музика и за проекти, които има всеки от нас в главата. Той ми предложи да направим нещо заедно. Пусна ми парчето, на мен много ми допадна и веднага казах, че съм съгласен. Аз съм отворен към такива неща, да кажем, че и ти да дойдеш у нас с хубав проект и да ми предложиш дует, няма да откажа. Ако Прелава дойде с лош, на нея ще и откажа! Това кой е по-известен не ми е от голямо значение. Лесно е да те избута някой, но е по-сладко сам да стигнеш до горе.

-Защо я качи в канала на Оцко?
-Качих я в канала на Оцко, защото много го уважавам и обичам като човек и композитор. Много ми помага, за което съм му изключително много благодарен и защото той е единственият, в който видях искреност и добро отношение .

-Има ли разговори за подписване на договор и кога се очаква да се случи?
-Това ще го запазя в тайна засега.

-Пееш за топа на града. Кой или коя е топът на града в твоите очи?
-Да, наистина пея за топа на града, но ми е трудно да определя в България кой е топът. Много хора се коронясаха и мисля, че ще има обидени  ако кажа имена. Затова нека кажем, че виждам топа на града в огледалото.

Top