Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > ФИКИ ПРЕД SECRET.BG: ПРЕДПОЧЕТОХ ЖЕНА СИ ПРЕД БИГ БРАДЪР

ФИКИ ПРЕД SECRET.BG: ПРЕДПОЧЕТОХ ЖЕНА СИ ПРЕД БИГ БРАДЪР

2017 година ще остане завинаги в съзнанието на фолк певеца Фики. Сватбата му с Гюлджан се превърна в светското събитие на годината, а кулминацията беше новината за очаквания му след няколко месеца син. Малко преди това пък младият Стораро отвори собствен наргиле бар.  

-Фики, ти беше част от грандиозния финал на „ВИП Брадър“. Получи ли покана за тазгодишното издание и би ли се престрашил да прекрачиш прага на най-популярната ни къща?

– Да, получих покана, но в момента със съпругата ми още сме прясно женени, както се казва, не ни е свършил меденият месец, и очакваме най-прекрасното събитие в живота ни – раждането на нашия син. Не бих си позволил да пропусна нито един миг с нея сега, за да бъда в къщата на Big Brother.

-На финала пя с Мегз, за която призова да се гласува. Кое най-много ти хареса в нея?

– Тя беше истинска през цялото време в къщата и нито за миг пред нея не стоеше дилемата дали да постъпи по начин, който не отговаря на нейните ценности и виждания, за да се хареса на другите. Но най-вече ми харесва това, че Мегз е млад човек с много мечти, за които се бори всеки ден.

fiki-megz

 

-Свикна ли със семейния живот и какво се промени след сватбата?

– Свикнах и много ми харесва. Нищо не се е променило. От първия ден, в който живеем заедно, всичко си е същото, само любовта ни става все по-голяма.

-Чувстваш ли се готов да бъдеш баща?

– Да, чувствам се готов. Макар че казват, че човек, докато не го изпита, не знае какво е. Надявам се да се справим по-най-добрия начин с на-важната мисия в живота ни – да бъдем родители. Ако нещо не знаем, няма да се поколебаем да попитаме или да поискаме помощ от нашите родители, които ни служат за пример в това отношение.

FIKI-gyuldjan

-През тази година твоите лични и професионални ангажименти нараснаха драстично. Успяваш ли със същата енергия да се посвещаваш на музиката?

– Да, имам много хъс за работа. Любовта е най-мощната движеща сила. А аз получавам много любов както от феновете ми, така и от моята прекрасна половинка, така че нищо не може да ме спре да правя още по-хубави песни от тук нататък!

fiki

Top