Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > СКАНДАЛ! КРУМ: ОЦКО ВЕЧЕ НЕ Е СОБСТВЕНИК НА ХИТ МЮЗИК, СПЪВА МИ РАБОТАТА

СКАНДАЛ! КРУМ: ОЦКО ВЕЧЕ НЕ Е СОБСТВЕНИК НА ХИТ МЮЗИК, СПЪВА МИ РАБОТАТА

Крум е сред най-големите имена в музикалната фирма „Хит Мюзик Продакшън“, създадена от композитора Йорданчо Василковски – Оцко. Вчера изпълнителят взриви обществеността с пост в социалните мрежи, че македонецът вече не е собственик на компанията. Нещо, което Secret.bg съобщи преди много време. По думите на певеца, Оцко е блокирал канала на фирмата в YouTube, което спъва работата му. Ето какво заяви още пред Secret.bg Крум.

Какво се случва в „Хит Мюзик Продакшън“ и защо беше този пост?

Предстои да пускам много песни, тази е първата от тях и с този пост исках хората да разберат къде ще ги пускам – в новия YouTube канал.

132443gf

Какво се случва с Оцко?

Ти си много добър журналист и знаеш, че много лесно можеш да провериш в Търговския регистър и да се види, че това, което съм написал, е истина. По принцип основната ми идея е да си промотирам новия проект, който няма да мога да го кача в канала, в който хората са свикнали да гледат нашите проекти.

ЕТО КОЙ Е СОБСТВЕНИКЪТ НА „ХИТ МЮЗИК ПРОДАКШЪН“

Ти част ли си още от „Хит Мюзик Продакшън“?

Да, аз съм с договор.

Ангел вчера написа доста дълъг пост, в който казва, че ти си бивш негов колега и имаш психични и отклонения и паническо разстройство. 

Не съм го чел, но ми звучи много забавно. (Смее се) Всеки има право да напише каквото си иска, но ми е странно. Това, което съм написал е само с цел реклама на моя бъдещ проект и да знаят хората къде да го гледат. В момента съм подготвил много песни, в този момент продължавам да дозаписвам някои от тях.

132443gf

В какви отношения сте с Оцко?

По принцип сме в прекрасни отношения. Не сме се карали. Аз съм си певец, не съм нито страна, нито съдружник в тази компания. Нямам нищо против Оцко.

Кога за последно се чу с него?

Не много скоро, след този пост не ми е звънял. Това са си негови работи, за мен е важно е да си изкарам песните максимално хубаво. Планувал съм от пролетта много неща, които да ги представям в кратки срокове. Имам план, който следвам много време. Знаеш, че една или повече песни не се подготвят за много кратко време. Написах, че изпълнителите понякога го отнасят, в случая аз съм на ред.

Съжаляваш ли, че напусна „Пайнер“?

Не, не съжалявам за нищо. Ако не съм извършил някакво действие, после съм съжалявал, предпочитам да го направя така, както съм го почувствал. Никой не говори за напускане на музикалната компания.

Оцко ли е големият виновник за това, че не можеш да си качиш проекта?

Да, аз съм го написал, че каналът е недостъпен за фирмата и хората, които там работят. Все пак аз не си качвам сам видеата. Аз се познавам с Оцко още, когато дойде в България. Ние сме много близки, дори мога да кажа, че сме като братя. Всичко останало е просто работа.

Като братя сте, но той ти спъва работата?

Може би не го прави нарочно, нямам представа. Не знам какво да кажа.

Съвсем скоро се върна от Амстердам. Какво прави там?

Забавлявах се, там могат да се правят много работи, които не бива тук да се правят. Атмосферата е различна. Бях с приятели, там също имам близки.

КРУМ ПАФКА МАРИХУАНА КАТО КОМИН (СНИМКА)

Top