Вие сте тук
Начало > Новини > Интервю > LESEGO NYATHELA, MISS GRAND SEA 2017: БИХ СЕ ПРЕМЕСТИЛА В БЪЛГАРИЯ

LESEGO NYATHELA, MISS GRAND SEA 2017: БИХ СЕ ПРЕМЕСТИЛА В БЪЛГАРИЯ

Lesego Nyathela е победителката в световния конкурс за красота “Miss and Mister Grand Sea Universe ” 2017. Тази година той се проведе в българската столица София. Lesego е представителката на Южна Африка. Ето какво заяви победителката пред Secret.bg след финала на конкурса.

 Очакваше ли да спечелиш конкурса Miss Grand Sea Universe ”?

В седмиците до “Miss and Mister Grand Sea Universe ” работих неуморно, за да си гарантирам, че ще изпъквам във всеки аспект на състезанието. Както във всеки състезателен спорт, упоритата работа, решителността и интензивната подготовка са в основата на успеха. Не очаквах да спечеля, но се надявах, което на свой ред да ми даде платформа за по-нататъшно разширяване на моята благотворителна дейност.

Кой е моментът, който никога няма да забравиш?

Целият конкурс, по мое мнение е това, което бих описала като „дъска, пълна със спомени“, заради всички невероятни преживявания, които споделяхме заедно с останалите участници. Обаче моментът, в който бях обявена за Miss Grand Sea Universe 2017 е спомен, който съм сигурна, че ще остане в сърцето ми завинаги. Не всеки ден някой има възможност да въздейства върху живота на мнозина и след този момент, мечтите ми се превърнаха в реалност.

да
Какво мислиш за останалите участници?

Думата „Уау“ ги описва перфектно. Момичетата, с които се състезавах бяха изключително красиви, прекрасни и мотивирани. За мен беше чест да споделя сцената с най- добрите от съответните държави.

 Харесва ли ти България? Какви са впечатленията ти от нашата страна?

Едно от нещата, които ми направиха впечатление в България, са спокойствието и мирът, които страната като цяло излъчва. В съчетание с приятелски настроените хора и с богатата културна история, България е страна, в която нямам нищо против да преместя да живея.

Top