Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > Green Box > ИЗНЕНАДА! ОТНОВО СНИМАТ „ПОД ПРИКРИТИЕ“

ИЗНЕНАДА! ОТНОВО СНИМАТ „ПОД ПРИКРИТИЕ“

Любимият на хиляди българи сериал „Под прикритие“ ще се снима и като филм, научи Secret.bg. Бомбата пусна главният герой в лентата на БНТ Ивайло Захариев, който публикува селфи с продуцента Димитър Митовски и един от любимците на публиката Александър Сано, станал известен като Косъма.

Говори се, че екшънът се очертава като най-скъпия в историята на родното кино. Очаквало се снимките да започнат със сцени по морето, а после екипа да снима и извън страната. Продуцентите ще възкресят някои от култовите имена в сериала, но все още има и много неизвестни. Сред завърналите се на екран ще са Косъма–Александър Сано, както и шефът на полицията Владо Пенев. Бойко Кръстанов и Ивайло Захариев ще влязат в ролята на две ченгета под прикритие, а не едно, както бе в сериала. Не е ясно дали най-емблематичните герои ще се върнат с ключови роли, или ще имат епизодични прояви. Също така не се знае и кой ще е шеф на мафията–Джаро (Михаил Билалов), Иво Андонов (Захари Бахаров) или ще има трети гангстер, пише „Телеграф“. Най-голям интерес обаче има към завръщането на Мариан Вълев — Куката.

Актьорът изигра култова роля в сериала, но не е ясно дали ще се върне към началния си образ, или ще надгражда крайния–отчаян от живота убиец. Димитър Митовски и този път ще бъде продуцент, но все още няма информация, която официално да потвърди тази новина, както и кой ще е режисьора.

Иначе, тези дни Ивайло Захариев, който влезе в ролята на ченге под прикритие провокира феновете с кадри от кухнята. Същото направиха и Явор Бахаров и Бойко Кръстанов със селфита в социалните мрежи.

Top