Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > Green Box > КРИСКО ПРОБУТА ТИТА В НОВ СЕРИАЛ

КРИСКО ПРОБУТА ТИТА В НОВ СЕРИАЛ

Нов български уеб сериал стартира във Vbox7.com от 29 май. Звездната тийн драма носи заглавието „Следвай ме“, а в главната роля ще видим поп сензацията и любимка на тийн аудиторията – Тита (Христина Христова). Нейната кариера започна от музикалното шоу X-Factor, като част от момичешкото трио Sweet 16, а дебютната й песен с рапъра Криско „Voodoo кукла“ вече има над 10 милиона гледания онлайн.

Сериалът „Следвай ме“ е съвместна продукция между ADAMAND – лейбълът на Криско и продуцентите от 7Talents, които седят зад хитовите уеб сериали “Не така, брат“, „Апартамент 404“ и други. Като част от съвместната работа по проекта, излиза и новата песен на Тита – „Късай“, в която ще видим някои от останалите актьори в сериала. Парчето се очаква да се превърне в един от най-големите хитове това лято.

Тийн драмата проследява животa и конфликтите между две съученички в училище, които те пренасят онлайн. „Следвай ме“ ще покаже различната страна на живота на тийнейджърите днес – във време, в което всеки може да изяви себе си в интернет и да използва социалните мрежи като средство за отмъщение, но и за отправяне на сериозни послания и промяна на живота си. Загатване какво предстои в сериала може да видите в трейлъра на „Следвай ме“

В основата на историята на сериала седи 16-годишната Бела, в чийто образ ще видим певицата Тита. Само няколко дни след като Бела пристига от провинцията в новото си училище в столицата, проблемите започват. Между нея и едно от най-известните момичета в училището, която е и популярна влогърка във Vbox7.com, се разпалва конфликт. Това предизвиква Бела да отвърне на удара с поредица от видеа в сайта за видео забавление. Какво ще се случи между двете момичета? Как ще се завърши техния конфликт? Първият епизод на сериала ще видим на 29 май във Vbox7.com.

Top