Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > Green Box > ТОВА БЕШЕ! ОЩЕ ЕДИН ТВ СЕРИАЛ ПРИКЛЮЧИ СНИМКИ

ТОВА БЕШЕ! ОЩЕ ЕДИН ТВ СЕРИАЛ ПРИКЛЮЧИ СНИМКИ

След като снимките на най-новия сериал „Ние, нашите и вашите“ приключиха, тази седмица ще видим и последните две серии на сезона. Всичко започна със сватба и събирането на две семейства и пет деца под един покрив, но как ли ще завърши – ще стане ясно на 25 май от 21:00 часа по NOVA.

„Сериозен екип седи зад всичко това и ако на екран изглежда непринудено, то е защото е част от сцанария. За да го постигнем имахме много епизодични роли, а за масовката дори не ми се коментира. Постоянно имаше хора влизащи и излизащи от кадър“, разказва с усмивка продуцентът и режисьор на сериала Димитър Гочев.

В седмицата на финала на първия сезон на сериала Елена Петрова разведе екипа на „На кафе“ в емблематичната къща на семейство Иванови. В последния снимачен ден тя показа на Гала и зрителите всички най-интересни кътчета и помещения в дома на Иванови като футболния олтар на момчетата, стаите на братята и сестрите, както и тази на родителите Лили и Христо.

Във финалните епизоди на „Ние, нашите и вашите“ тази седмица от 21:00 ч. по NOVA, ще видим продължаващата драма между Лили и Христо, като в центъра този път ще е вицепремиерът Валери. Кристиян ще се държи грубо с Деси, което ще ядоса Ека и Иво, а желанието им да отмъстят за сестра си ще ги сближи. Христо ще се срещне с Марин и ще стане ясно, че всъщност проблемът е между тях двамата и няма нищо общо със Зорко. Баба Марго ще хване Константин и ще реши да помогне на дъщеря си и кръчмата на Зорко и Христо, а Божинов ще трябва да влезе в нова роля в училището.

Как ще приключи всичко между Лили и Христо, какво отмъщение очаква Кристиян и кой с кого ще се целуне, ще стане ясно в последните два епизода тази сряда и четвърък от 21:00 часа по NOVA.

Top