Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > Green Box > РАЗКРИХА ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН НА „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“

РАЗКРИХА ПИКАНТНИ ПОДРОБНОСТИ ЗА НОВИЯ СЕЗОН НА „ОТКРАДНАТ ЖИВОТ“

Български лекар, завърнал от Германия, ще начертае отново съдбите и отношенията на героите в МБАЛ „Св. Кирил“. Юлиан Вергов ще прекрачи прага на болницата като доц. Виктор Банков, който изненадващо ще заеме директориския пост на МБАЛ „Св. Кирил“.

„Банков ще се завърне в България и ще се опита да подреди оставеното от проф. Генадиев. Той ще се превърне в „чуждо тяло“ за връзките на много от героите“, разказа успешният актьор по време на медийното събитие за старта на „Откраднат живот:Чуждо тяло“.

“Смятам, че този проект е изключително стойностен и благодаря на NOVA, че подкрепя българското кино”, допълни Вергов, разкривайки, че разиграването на операция е много по-стресиращо от предизвикателството на медицинската терминология.

„Какви мотиви има Банков и защо се завръща, зрителите ще разберат съвсем скоро. Социалните теми отново ще бъдат в основата на сюжетните линии. Ранното полово съзравяване, еректилната дисфункция и сурогатното майчинство са актуални за времето, в което живеем, и ще бъдат разгърнати в новия сезон. Радвам се, че все по-голяма част от аудиторията се обръща към българските телевизионни и кино продукции“, коментира продуцентът на най-успешния български медицински сериал, Евтим Милошев.

Реализацията на кадри в чужбина и дилемата, пред която лекарите се изправят в професионалния си беше един от акцентите на разговора с Милошев и Вергов в „На Кафе“. „В новия сезон ще разгърнем възникващия в днешно време казус при оплождането и тежките процедури, през които жената преминава. Д-р Хинова има огромната мечта да стане майка, но и дълъг път, който трябва да извърви“, загатна актрисата Деси Бакърджиева, която отново ще си партнира с Моньо Монев.

Top