Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > НИКИ ИЛИЕВ НАПРАВИ ГОЛЯМ УДАР В КИТАЙ

НИКИ ИЛИЕВ НАПРАВИ ГОЛЯМ УДАР В КИТАЙ

Третият филм на Ники Илиев „Нокаут, или всичко, което тя написа“ ще има разпространение и в Китай. Лентата направи премиерата си в България в началото на януари, а в главната роля на боксьор, пенсионирал се от ринга заради мозъчна травма, влиза звездата от „От местопрестъплението: Лас Вегас“ Гари Дърден.

Сред местата, на които Илиев планира да представи официално филма си извън границите на България, са още Ню Йорк, Лондон и Ел Ей. „Третият филм решихме да го снимаме на английски, да бъде международен. Нашата идея беше той да се разпространява по целия свят“, обяснява Илиев, в чиято филмография от позицията на режисьор влизат още заглавията „Чужденецът“ и „Живи легенди“, пише Монитор. Интерес към „Нокаут“ проявяват вече разпространители и от други държави, разкрива още бившият модел.

Сюжетът на филма се върти около героя на Дърден – бившия ММА боец Арън, който след мозъчна травма се принуждава да търси спасение в струните на китарата си. За историята на персонажа Илиев се вдъхновява докато чете биографията на прочутия боксьор Майк Тайсън на фона на музиката на Крис Корнел.

Top