Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > НОВ ХИТОВ СЕРИАЛ АТАКУВА РОДНИЯ ТВ ЕФИР

НОВ ХИТОВ СЕРИАЛ АТАКУВА РОДНИЯ ТВ ЕФИР

Два коренно различни свята се срещат в „Сърцето на града“ – новият сериал, който от 1 декември ще се излъчва всеки делничен ден. Историята разказва за Дерин (Керем Бюрсин) и Али (Лейля Лидия Туутлу).

Тя е дъщеря на богат човек, а той е млад мъж, израснал без родители, владее 5 езика, има образование в областта на корабостроенето и изкарва парите си с бокс.

Али е отгледан от Рауф, който го е взел при себе си, когато Али е едва 4-годишен. За Али Истанбул е свързан с кошмари от детството. Когато се връща в родния си град, той си спомня как баща му Метин е убил майка му.

Кошмарите измъчват Али, докато двамата с Дерин се опитват да открият какво точно се е случило в нощта, когато баща му е убил майка му. В останалите роли са Гюркан Уйгун – Шахин, Осман Алкаш – Рауф, и Дефне Каялар – Несрин, позната от „Кварталът на богатите“.

Сценарист на „Сърцето на града“ е Едже Йоренч. Тя е сред най-известните автори в Турция. Нейни са диалозите на хитови продукции като „Листопад“, „Двама завинаги“, „Забраненият плод“, „Пепел от рози“, „Север юг“, „Кварталът на богатите“ и „С Русия в сърцето“.

Top