Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > СНИМАТ НОВ ВАРИАНТ НА „ПОД ПРИКРИТИЕ“ НА СВЕТОВНО НИВО

СНИМАТ НОВ ВАРИАНТ НА „ПОД ПРИКРИТИЕ“ НА СВЕТОВНО НИВО

Димитър Митовски най-накрая се пребори за тв проекта си „Ускорение“, който цели две години стоеше замразен в очакване на зелена светлина за старт. Изглежда обаче, той почти по нищо няма да се отличава от предишната кримка, снимана от режисьора – „Под прикритие“.

Единственото по-особено ще са по-големите претенции, по-високия бюджет и това, че няма да се излъчва по БНТ, а по Нова тв. Бегъл поглед над концепцията на „Ускорение“ подсказва, че сериалът почти буквално ще повтаря „Под прикритие“.

Ще бъде сниман от същите хора – режисьорите Мартин Макариев, Зоран Петровски и самия Митовски. Очаква се в продукцията ще участва жената на Петровски – Силвия Петкова, която в крими поредицата изпълняваше ролята на секси полицайка.

И докато участието на Петкова все още е само догадка, това на Мариан Вълев-Куката вече е официално потвърдено. Той и Александър Сано-Косъма се прехвърлят от сериала на БНТ директно в този на Нова. Вероятно в него по семейна линия ще се намери роля и за Луиза Григорова, която пък е жена на другия режисьор – Макариев, пише „Уикенд“.

Не само актьорите и режисьорите ще се повтарят в „Ускорение“ и „Под прикритие“. И сценаристите са същите – Теодора Маркова, Георги Иванов и отново Митовски, който явно държи да контролира всички звена по веригата на производството. Жанрът също е криминален екшън. Повтаря се дори едно от местата на снимките – курорта Свети Влас.

Бъдещето ще покаже дали в продукцията ще се озоват и други любими за феновете на кримката на БНТ лица като Захари Бахаров, Владо Пенев, Михаил Билалов- Джаро, Кирил Ефремов-Близнака и Ивайло Захариев.

Top