Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТИТА Е ТЪЖНА И ИЗОСТАВЕНА, ИЗПРАВЕНА НА КРЪСТОПЪТ

ТИТА Е ТЪЖНА И ИЗОСТАВЕНА, ИЗПРАВЕНА НА КРЪСТОПЪТ

Още с първия епизод от новия сезон на уеб тийн сериала „Следвай ме“, ще станем свидетели на неочаквани събития. Доскорошната съперничка на Бела – София, мистериозно изчезва без да предупреди своите приятели, а появата на влогърката Изабела Георгиева и връзката ѝ с Ники, събуждат любопитство в цялото училище.

Как ще се отрази това на Бела и ще се сприятели ли с новата си съквартирантка Марти? Предстои да разберете в пилотния епизод на уеб сериала „Следвай ме“.

След появата на новата половинка на Ники, Бела (Тита), се чувства тъжна и изоставена. Изабела (Михаела Павлова), е популярна влогърка и новото гадже на доскорошния й любим Ники. Никой обаче не подозира, че двамата се познават от деца и че връзката им не е това, което изглежда. Водена от ревност и конкурентен дух, Бела е готова да започне война за сърцето на Ники.

Влогърката Изабела е не само враг номер едно в очите на Бела, но и новата ученичка в класа на Алекс. Тяхното запознанство се развива неочаквано добре. Дали това не е началото на едно ново приятелство? Отговорът се крие в пилотния епизод на новия сезон на уеб сериала „Следвай ме“.

След като Жана се изнася от квартирата, която дели с Бела, на нейно място се настанява Марти (Кристиана Асенова). Марти е позитивно младо момиче, чиято съкровена мечта е да стане актриса. Ще приеме ли Бела в сърцето си младата изгряваща звезда?

Кой е най-разочарован от мистериозното изчезване на София? Ще се осмели ли Бела да заговори Ники и колко са искрени отношенията му с Изабела? Отговорът на тези въпроси ще откриете в пилотния епизод на уеб сериала „Следвай ме“.

Top