Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ЗАПОЧНА СЕ! АЛКОХОЛ, ЗАПЛАХИ И ОБИДИ ПРЕВЗЕХА ПРАЙМТАЙМА НА НОВА

ЗАПОЧНА СЕ! АЛКОХОЛ, ЗАПЛАХИ И ОБИДИ ПРЕВЗЕХА ПРАЙМТАЙМА НА НОВА

Кулагин замени титлата на Нора Недкова с Мис „СЕЛО“ 2017

Праймтаймът на Нова телевизия тази седмица е превзет от огромно количество алкохол, двойно количество заплахи и петорно обиди. Гримьорът Валентин Кулагин и последната коронясана плеймейтка Нора Недкова буквално се хванаха за гушите от първите минути на „Черешката на тортата“.

Първата вечер участниците гостуваха на Алфредо. Оказа се, че Нора не може да носи на алкохол и бързо й пролича. Кулагин пък се възползва от това и си спретнаха уникално шоу. Ако съдим от анонсите за цялата седмица, то днешното представление е нищо пред бурята, която се задава.

За скандала се гърми от месец, а двата лагера подгряха аудиторията в социалните мрежи, разменяйки си „мили“ думи. Устатият стилист използва трибуната, която осигуряват социалните мрежи, за да омаскари плеймейтката, която „заедно с пиарката си пускала лъжливи статии“ по негов адрес.

Припомняме, че преди няколко седмици в медиите се завъртя информация, че Нора е пребила Кулагин и се е наложило намесата на органите на реда. Валентин пък отговори, че нищо от това не е вярно, при това във видео съобщение.

„Тези две ‘дами’, продължават да бълват неверни и лъжливи статии по мой адрес. А именно, че ме пребила, че съм ревал като жена, че сме си скубали косите и т.н. измишльотини, които могат да бъдат съчинени само от един недоразвит мозък, помещаващ се в 130 сантиметрово тяло!“, пише Кулагин.

И допълва: „Не смятам, че която и да е жена, може да набие мъж, та дори и тя да изглежда като травестит, като съмнителната ‘миска’. На заплахите й със варненски и бургаски батки – не се впечатлявам. Ако нещо ми се случи – тогава ще го мисля.. Знаят кой да търсят. Аз няма да я бия, защото не бия жени, така съм възпитан, а и тя горката си е достатъчно очукана от живота!“.

 

Top