Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > БОЖАНА ФИЛИПОВА СЕ ВРЪЩА В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЕТО КОЯ ЩЕ СМЕНИ

БОЖАНА ФИЛИПОВА СЕ ВРЪЩА В НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ, ЕТО КОЯ ЩЕ СМЕНИ

Божана Филипова най-вероятно ще се завърне в Нова тв като водеща на прогнозата за времето. Тя ще заеме мястото на някоя от бременните си колежки в медията, които излизат в майчинство по едно и също време.

Обаятелната синоптичка напусна Нова преди 7 години, когато заедно с бившия си съпруг – новинарят Константин Филипов, се преместиха в ТВ7.

В Нова, за да съобщаваш прогнозата за времето, е нужно само да си секси, което Филипова владее в съвършенство. Наесен се очаква в медията да се овакантят цели две места за водещи на прогнозата и се смята, че едното е запазено от Филипова.

Tрите синоптички в телевизията се оказаха трудни по едно и също време. Деси Банова ще ражда в началото на есента. На нейното място вече работи бившата манекенка Нора Шопова. След като обаче се разчу за деликатното състояние на новата г-жа Плевнелиева, се оказа, че бебе очаква и Гери Малкоданска. Затова се наложи репортерът Николай Василковски спешно да се преквалифицира във водещ на прогнозата.

Налага се обаче да се търси и трети човек за времето, тъй като Никол Станкулова също скоро ще ражда. По информация на „Уикенд”, щастливото събитие се очаква в края на октомври или началото на ноември. Тя смятала да работи почти до края на бременността си, но все пак в един момент ще трябва да излезе в болнични и ще ѝ трябва заместничка.

Именно за нейното място се готви Божана Филипова. Тя не е била в ефир от години, но светлините на прожекторите ѝ липсвали и с удоволствие щяла да се завърне в студиото. Участието ѝ в „Черешката на тортата” било тест как ще я приемат зрителите, ако се върне на работа в Нова.

Top