Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ЦУНИ ПЛАШИ БОГДАНСКА С ТЕЖКИ РАЗКРИТИЯ

ЦУНИ ПЛАШИ БОГДАНСКА С ТЕЖКИ РАЗКРИТИЯ

Тази вечер във VIP Brother любовта ще се завърне в най-известната Къща, но тя ще бъде застрашена отново, заради скандалните разкрития на някого от Съквартирантите и всичко това точно преди поредните елиминации в шоуто.

Отношенията между бившите гаджета Дани Петканов и Алекс Богданска преминаха през различни състояния от старта на шоуто. В началото двамата подходиха един към друг с размяна на хапливи реплики, след това преоткриха приятелството си и близостта от него. Двамата съумяха и да си простят за грешките, но вътрешните им притеснения да не се наранят отново не спираха да ги тормозят. Тази вечер ще разберем дали Дани и Алекс са готови отново да отворят душите си, да оставят всички грешки в миналото и да започнат на чисто в името на любовта.

Каквото и да решат обаче, заплахата от външни фактори отново ще бъде реална. Наранени от номинациите и аргументите, които Александра отправи към Цуни и Сашка, те ще предприемат отрицателна кампания срещу нея. Цуни ще заплаши да изкара още демони от миналото и да разкаже шокиращи факти от любовния живот на Алекс, за които никой не подозира, а Сашка услужливо ще го подкани да го направи, за да разкрие истинското ѝ лице. Дали Цуни ще реши да компрометира Алекс и ще се отрази ли това на отношенията ѝ с Петканов, ще разберем тази вечер от 20:00 часа по NOVA.

Тази вечер ще проследим на живо и поредните елиминации във VIP Brother. Застрашени от изгонване тази седмица са Сашка Васева, Джулиана Гани, Антон Стефанов, Ваня Щерева, Тото и Цуни, а кой от тях ще се раздели завинаги с най-известната Къща, ще решат зрителите на NOVA.

Top