Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ЕТО КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ НИКИ КЪНЧЕВ В „СТАНИ БОГАТ“

ЕТО КОЙ ЩЕ НАСЛЕДИ НИКИ КЪНЧЕВ В „СТАНИ БОГАТ“

Мистерията около новия водещ на шоуто „Стани богат“ падна. На стола на Ники Кънчев сяда популярният водещ Димитър Павлов.

През последните дни една от най-горещите теми в родния шоубизнес бе именно кой ще наследи Ники Кънчев в предаването, което ще стартира тази пролет по националната телевизия. В списъка с евентуални водещи на куиз играта присъстваха куп популярни личности.

Сред обсъжданите фигури бяха естрадната легенда Орлин Горанов и радиоводещият Драго Симеонов, пише Блиц. Други споменавани имена бяха тези на Юлиан Вергов и Любен Дилов-син.

Митко Павлов е популярен радио и телевизионен водещ. До скоро той имаше собствена рубрика в лайфстайл предаването „Мармалад“ по bTV.

За първи път зрителите се запознават с чаровната му усмивка в емисията новини по „Евроком“, която води в продължение на 3 години. След това остава „скрит“ за известно време зад микрофона на „Ретро радио“, когато всяка делнична сутрин забавлява ранобудниците с неизчерпаемото си чувство за хумор.

Митко отново се появява на екран като тв водещ – първо на „10-те най“, а после на „Това го знае всяко хлапе“ и „Форт Бояр“. Следват риалити шоуто „Dansing Star-2” и “Тази сутрин” по bТV. На stanibogat.bnt.bg вече започна записването за участие в новото предаване, което всички очакват с голям интерес.

Top