Вие сте тук
Начало > EXCLUSIVE > „КАПКИТЕ“ СКАРАХА ЗЛАТКА И ГЕРИ-НИКОЛ, ДВЕТЕ СА В СТУДЕНА ВОЙНА

„КАПКИТЕ“ СКАРАХА ЗЛАТКА И ГЕРИ-НИКОЛ, ДВЕТЕ СА В СТУДЕНА ВОЙНА

Шоуто „Като две капки вода“ скара бившите най-добри приятелки Златка Райкова и Гери-Никол. Само за два месеца – колкото са минали от старта на предаването до сега, те се превърнаха от първи дружки в заклети врагини, които не могат да се гледат.

Златка, която е като абонирана за последните места в състезанието за имитатори, започнала открито да обвинява бившата си приятелка с договорки с журито.

Моделката се чувствала смъртно обидена, че въпреки усилията и старанието си, вечно е в дъното на класацията, пише „Уикенд“. В същото време на нея, както и на повечето зрители, й прави впечатление, че оценяващите системно си затварят очите пред гафовете на Гери-Никол и поне засега тя се очертава като един от сигурните финалисти в предаването.

В началото изкусителката се правела на разсеяна и не позволявала тази явна дискриминация да развали отношенията й с милионерската щерка. Постепенно обаче все повече се настройвала срещу певицата и към момента двете били в студена война, твърдят хора от екипа на шоуто.

СТИЛИСТИТЕ НА „КАПКИТЕ“ В ШОК ОТ ПИТОНА В ГАЩИТЕ НА КОЦЕТО

Top