Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > НЕЖЕН ГРИМЬОР И НОРДЕЛ СЕ ХВАНАХА ЗА ГУШИТЕ В „ЧЕРЕШКАТА“

НЕЖЕН ГРИМЬОР И НОРДЕЛ СЕ ХВАНАХА ЗА ГУШИТЕ В „ЧЕРЕШКАТА“

Коафьорът Ивайло Колев е първият домакин тази седмица в „Черешката на тортата“. Негови гости са Луна, Мариела Нордел, Даниел Петканов и репортерката на Гала Деси Павлова.

По време на вечерята фризьорът демонстрира завидно спокойствие, въпреки, че готвачката Мариела Нордел не спираше да го хапе, че италианската му храна изглеждала като „цвъкано“.

Дани Петканов попита дали някой иска да спечели предаването и Колев отвърна еднозначно: „Щом съм спечелил няколко пъти „коафьор на годината“, мога да спечеля и това“. Нордел веднага заяви, че готварството не е като фризьорството и тук не може да бие.

Иво заяви, че ще сервира „диджестив“, което е продукт, който предоставя много леко и плавно храносмилане след особено богати трапези покрай рождени дни и други празници. На практика диджестивите осъществяват ефекта си посредством ускоряване на метаболизма.

„Отишъл в щатите за две години, не може да си спелува името, ама казва „диджестив“, захапа го Нордел. „Жени на твоята възраст трябва да знаят как да се държат на масата. Работил съм с всякакви звезди и никога не съм присъствал на подобна сценка като днешната“, отвърна Колев и настана неловко мълчание, на което Мариела не успя да отвърне.

Малко по-късно, като в поговорката „по-умният отстъпва“ Ивайло Колев се извини на Нордел в качеството си на по-млад и по-емоционален, отбелязва Блиц. Мариела Нордел стана известна в последния сезон на „Биг брадър“, където стана близка приятелка с Луна, но показа огромно лицемерие към всички, включително към нея и си навлече гнева на зрителите.

Top