Вие сте тук
Начало > Дъно > МЕГА СМЯХ! НОРА НЕДКОВА С ПОРЕДНА ИЗДЪНКА

МЕГА СМЯХ! НОРА НЕДКОВА С ПОРЕДНА ИЗДЪНКА

Плеймейтката Нора Недкова, която от вчера е президент на „Вип Брадър – женско царство“, се самопровъзгласи за главен прокурор на Къщата, въпреки че не знае какво точно работи държавният обвинител. Нора много се изложи пред цяла България, като обясни, че прокурорът бил човек, който обяснява нещата на по-прост език, когато има проблем между хората.

Абсолютното й невежество обаче не попречи да си присвои тази привилегия, след като разбра, че именно главният прокурор ще има право на три номинации всяка седмица до края на сезона.

Президентът Нора и вицепрезидентът Кулагин имаха нелеката задача да решат кого от съквартирантите си да попарят с приемането на първите закони в Къщата. Нора реши Ричард да остане без багаж, Богдана да се къпе само със студена вода, а Папи Ханс да спи на двора – и за тримата това важи до края на сезона. Вицепрезидентът Кулагин й отмъсти, като прецени тя да изпълнява последния закон, а именно храната, която си поръчва специално, да й бъде сервирана единствено във вид на пюре. Още тази вечер Нора опита пасирана ципура с брюкселско зеле.

Top