Вие сте тук
Начало > Новини > Кино и ТВ > ТВ предавания > ПАК НИ НАТРАПВАТ ДЖИНО В ТВ ЕФИРА

ПАК НИ НАТРАПВАТ ДЖИНО В ТВ ЕФИРА

Джино Бианкалана от пролетта отново ще ни занимава със себе си и своите проблеми. Поамериканченият Георги Ташев ще изгрее в ново риалити от типа „Милионер търси съпруга“.

Риалити звездата ще се подвизава в ефира в шоу от 10-12 епизода. Според слуховете Джино е спечелил последния сезон на „Биг Брадър“ именно за да може после от телевизията да правят риалити, в което да търсят половинка на суетния миньон.

Бившият на Джена е единственият, който два пъти се е окичвал с победата в „Брадъра“. Първо мургавият сваляч спечели „ВИП Брадър 2015“, а преди по-малко от месец и актуалното издание.

През цялото си пребиваване в ефир ергенът от Чикаго постоянно се оплакваше, че не може да си намери жена, и така реално няма нищо в този живот – нито половинка, нито дете, а годините си вървели.

Затова нашенецът е решил да предприеме телевизионни мерки и да търси съпруга и майка за наследника си с риалити шоу, пише „Уикенд“. В Къщата на Големия брат Джино сподели, че е готов да даде 10 000 долара на мераклийка да износи детето му. Мераците му ще бъдат монетизирани от Нова телевизия с договор за шоуто „Милионер търси съпруга“.

ДЖИНО: ИМАХ СВЕТЛАНА ЗА СЕСТРИЧКА, А ТЯ СЕ ОКАЗА ПРЕДАТЕЛ

Top